Herní židle Marvo CH-135, černá, odnímatelné polštářky, polohovatelné - 14% sleva

-14%
Herní židle Marvo CH-135, černá, odnímatelné polštářky, polohovatelné
Herní židle Marvo CH-135, černá, odnímatelné polštářky, polohovatelné
Herní židle Marvo CH-135, černá, odnímatelné polštářky, polohovatelné
Herní židle Marvo CH-135, černá, odnímatelné polštářky, polohovatelné
6 189 7 204 914
6 189,- Kč

Původní cena: 7 204,- Kč


Hodnocení:


Herní židle Marvo CH-135, černá, odnímatelné polštářky, polohovatelné z kategorie nezařazené, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Cdrmarket a budete spokojení s dodaným Herní židle Marvo CH-135, černá, odnímatelné polštářky, polohovatelné .

Zlevněné zboží

Herní křeslo Marvo CH-135Herní, ale přitom elegantní křeslo Marvo CH-135 v kontrastním černo-bílém provedení skvěle zapadne do každého pokoje. Užijte si maximální pohodlí díky sklopnému opěradlu, vysouvatelné podnožce a pohodlným polštářkům. A nebojte, konstrukce je pořádně pevná, aby zvládla veškeré emoce při důležitých herních bitvách.Sklopné opěradloOpěradlo křesla můžete sklopit do libovolné úrovně a v požadovaném sklonu ho zaaretovat. Vždy tak budete mít křeslo skloněno přesně jak potřebujete a jak je Vašim zádům příjemné. Jde sklopit až d...o úrovně 180°. Pokud se v křesle rádi houpete, vyhoví Marvo i Vašim požadavkům. Houpací mechanismus jde využívat bez ohledu na to, jaký sklon opěradla máte zrovna nastavený.Vysouvací podnožkaCo může být lepšího než si po náročném souboji odpočinout. Natáhněte se tedy přímo v křesle, které nabízí super vychytávku - vysouvatelnou podnožku. V pohodlí tak budou i Vaše nohy.3D područkyPodručky křesla jdou variabilně nastavit výškově. Současně umožňují pootočení vrchní části a její nastavení dopředu nebo dozadu.PolštářkySoučástí křesla jsou také dva odnímatelné polštářky - záhlavní a bederní. Bederní polštářek umožňuje posouvání na opěradle, takže si ho nastavíte přesně do výšky, která vyhovuje Vašim zádům.KonstrukceHerní křeslo je vybaveno vysoce odolným pětiramenným nylonovým křížem. Je tedy velmi bezpečné a stabilní. Kolečka jsou vyrobena z polyuretanu a díky nim křeslo snadno přemístíte, kam zrovna potřebujete. Vysoce kvalitní povrch z PU kůže a PVC je příjemný na dotek a navíc jej můžete snadno vyčistit.Specifikace* 100 mm zvedací píst* Materiál PU, PVC* Loketní opěrka 3D* Výška opěrky 25 cm* Délka opěrky 35 cm* Šířka opěradla 51 cm* Výška opěradla 81 cm* Šířka sedáku 58 cm* Hloubka sedáku 52 cm* Výplň sedáku: měkká * Výška židle 125 – 135 cm* Maximální zatížení 150 kg* Hmotnost 20 kg

Produkt je výrobek značky Marvo ,distribuovaný s EAN kódem 6932391924846.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Hmotnost: 21 kg
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Herní židle Marvo CH-135, černá, odnímatelné polštářky, polohovatelné a další podobné zlevněné zboží z kategorie nezařazené sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Marvo a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Marvo najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Herní židle Marvo CH-135, černá, odnímatelné polštářky, polohovatelné
Právě si prohlížíte... - 14% sleva

6189,- Kč