Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Herní sluchátka Trust GXT 488 Forze-B POUŽITÉ, NEOPOTŘEBE

Herní sluchátka Trust GXT 488 Forze-B  POUŽITÉ, NEOPOTŘEBE
Herní sluchátka Trust GXT 488 Forze-B  POUŽITÉ, NEOPOTŘEBE
Herní sluchátka Trust GXT 488 Forze-B  POUŽITÉ, NEOPOTŘEBE
Herní sluchátka Trust GXT 488 Forze-B  POUŽITÉ, NEOPOTŘEBE

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Herní sluchátka Trust GXT 488 Forze-B POUŽITÉ, NEOPOTŘEBE z kategorie nezařazené, se slevou kupte přes Chci.cz.

OKAYZískejte tento produkt se slevou z obchodu OKAY a budete spokojení s dodaným Herní sluchátka Trust GXT 488 Forze-B POUŽITÉ, NEOPOTŘEBE .

Detailní informace

Důvod zařazení do bazarového zboží – výrobek byl použit. Trust Forze Herní sluchátka pro PS4 Nechte se vtáhnout do vašich oblíbených her s herními sluchátky s mikrofonem Trust GXT 488 Forze vytvořenými speciálně pro konzole Playstation 4. Nezáleží na tom, zda dáváte přednost akčním střílečkám, RPG nebo sportovním simulátorům, sluchátka Trust Forze vás díky licenci pro PS4 naprosto pohltí prvotřídním zvukem a už nepustí. Zvuk, který vás pohltí Ať už jste na stadionu, závodní dráze nebo válečné zóně, díky 50mm měničům si můžete vychutnat působivě...jší herní zvuky než kdy dříve. Ostrý a silný zvuk s dunivými basy vám vykouzlí parádní prostředí pro hraní vašich oblíbených her. Maximální komfort S měkkými náušníky se i po hodinách hraní budete cítit v maximálním pohodlí. Použijte sklopný mikrofon a dejte pokyny svým spoluhráčům, nebo jej snadno složte a užijte si příjemné hraní offline her. Dokonalý doplněk vaší konzole Díky nastavitelné a zesílené čelence není headset jen pohodlný, ale i robustní. Jeho vzhled navíc dokonale ladí s výkonným designem vašeho Playstationu 4. Snadné zapojení Žádné složité nastavování, jednoduše připojte headset k bezdrátovému ovladači Dualshock 4 a užijte si vaše oblíbené hry. 1,2 metru dlouhý nylonový opletený kabel vám poskytne dostatek prostoru pro pohodlné hraní a dálkové ovládání na kabelu umožňuje lehce upravit hlasitost sluchátek nebo ztlumit mikrofon bez nutnosti jít do menu.

Produkt je výrobek značky Neuvedeno ,distribuovaný s EAN kódem 2001003433381.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Použité


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Herní sluchátka Trust GXT 488 Forze-B POUŽITÉ, NEOPOTŘEBE a další podobné zlevněné zboží z kategorie nezařazené sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Neuvedeno a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Neuvedeno najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Herní sluchátka Trust GXT 488 Forze-B POUŽITÉ, NEOPOTŘEBE
Právě si prohlížíte...

451,- Kč