Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Herní myš Trust GXT 160X Ture OBAL POŠKOZEN

Herní myš Trust GXT 160X Ture  OBAL POŠKOZEN
Herní myš Trust GXT 160X Ture  OBAL POŠKOZEN
Herní myš Trust GXT 160X Ture  OBAL POŠKOZEN
Herní myš Trust GXT 160X Ture  OBAL POŠKOZEN

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Herní myš Trust GXT 160X Ture OBAL POŠKOZEN z kategorie nezařazené, se slevou kupte přes Chci.cz.

OKAYZískejte tento produkt se slevou z obchodu OKAY a budete spokojení s dodaným Herní myš Trust GXT 160X Ture OBAL POŠKOZEN .

Detailní informace

Důvod zařazení do bazarového zboží – výrobek má poškozený obal. Trust GXT 160X Herní myš Herní myš Trust GXT 160X Ture přichází s kvalitním optickým senzorem, díky kterému budete o krok blíže vytouženému vítězství. Těšit se můžete na krásné RGB podsvícení, 7 programovatelných tlačítek, vnitřní paměť pro uložení nastavených profilů, samostatná tlačítka pro úpravu citlivosti DPI, pokročilý software pro přiřazení herních maker nebo třeba na snadné připojení pomocí 1,8m USB kabelu. Stylové RGB podsvícení Stylové RGB podsvícení dodá tu správnou atmo...sféru vašim herním večerům a umožní dokonale sladit všechny vaše herní komponenty do jednoho stylu. Vybrat si navíc můžete také z 25 efektů svícení, které herní atmosféru ještě umocní. Kvalitní optický senzor Herní myš Trust GXT 160X Ture je vybavena optickým senzorem s vysokým rozlišením, který zajistí plynulé snímání a vysokou rychlost pohybu. Rozlišení si můžete nastavit od 200 do 4500 DPI díky speciálním tlačítkům pod rolovacím kolečkem. Přizpůsobí se vám Naprogramujte si některé z tlačítek herní myši Trust GXT 160X Ture podle sebe, přiřaďte makra, upravte citlivost optického senzoru, změňte barvu podsvícení a spoustu dalších díky dodávanému hernímu softwaru Trust. Herní myš GXT 160X Ture disponuje vnitřní pamětí, takže si své nastavené herní profily můžete uložit přímo do ní a při hraní na jiném zařízení je budete mít vždy k dispozici. Třešničkou na dortu je pak její konstrukce, díky které je herní myš Trust vhodná jak pro praváky, tak i leváky.

Produkt je výrobek značky Trust ,distribuovaný s EAN kódem 2001003432636.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Použité


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Herní myš Trust GXT 160X Ture OBAL POŠKOZEN a další podobné zlevněné zboží z kategorie nezařazené sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Trust a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Trust najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Herní myš Trust GXT 160X Ture OBAL POŠKOZEN
Právě si prohlížíte...

653,- Kč