Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Hauck Přívěs na kolo a kočárek 2v1 Dryk Duo Petrol

Hauck Přívěs na kolo a kočárek 2v1 Dryk Duo Petrol

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Hauck Přívěs na kolo a kočárek 2v1 Dryk Duo Petrol z kategorie nezařazené, se slevou kupte přes Chci.cz.

Pink or blueZískejte tento produkt se slevou z obchodu Pink or blue a budete spokojení s dodaným Hauck Přívěs na kolo a kočárek 2v1 Dryk Duo Petrol .

Detailní informace

hauck DRYK DUO je favoritem v poměru cena/výkon ve sportovní kategorii Design . Přesvědčí svou malou světlou výškou jako přívěs za kolo i jako kočárek ve městě. Nabízí dětem bezpečnou a pohodlnou jízdu. Skládání jednou rukou je pro vás obzvláště snadné. Prostorný Design je pohodlným dvousedadlem pro děti od 6 měsíců do 120 cm a 22 kg. Snadné připojování a odpojování a přestavba v pouhých 4 krocích umožňují kdykoli přepínat mezi režimem přívěsu za kolo a kočárku. Šedá funkční tlačítka vám usnadní ovládání. Přední kolo s fixovatelnou gumou a zadn...í kola plněná vzduchem zajišťují vysokou úroveň jízdního komfortu a příjemně tichou jízdu. Velkou kapuci 2 v 1 lze podle potřeby srolovat. Okna 2 v 1 na bocích zajišťují optimální cirkulaci vzduchu. Své děti máte vždy na očích horním průzorem. S nosností 6 kg nabízí DRYK DUO maximální úložný prostor, který je snadno přístupný a uzamykatelný. Přední kolo a oje jsou uloženy ve dvou přiložených taškách, které chrání textilie před znečištěním. Zároveň máte vše po ruce, když chcete na cestách přepnout do jiného režimu. Výškově nastavitelnou rukojeť lze také rychle nastavit. Díky komplexnímu balíčku Safety budete vy i vaše děti na cestách vždy v bezpečí. Součástí výbavy jsou čtyři odrazky, světlo LED, reflexní čáry na kolech a krytu a praporek. Snadno nasaditelné pětibodové bezpečnostní pásy a parkovací brzda doplňují balíček. Podrobnosti o produktu: Úzká průjezdná šířka Vhodné pro děti od 6 měsíců do 120 cm nebo 22 kg. Snadné spojování a rozpojování Prohlížecí okénko je součástí dodávky Uzamykatelný úložný prostor do 6 kg Výškově nastavitelná rukojeť Balíček Safety Technické detaily: Materiál: polyester 100 % Rozměry (délka x šířka x výška): 118 x 79 x 99 cm Rozměry ve složeném stavu (délka x šířka x výška): 112 x 70 x 30 cm Materiál kol: přední kolo z pryže, zadní kolo plněné vzduchem Přední kolo: 20,5 cm Zadní kolo: 50 cm Hmotnost: 19,3 kg Nosnost: 2 x 22 kg (dvě děti) + 6 kg (košík) Pokyny pro údržbu: K čištění používejte pouze vodu, běžné prostředky pro péči o domácnost a měkké hadříky. Nepoužívejte agresivní ošetřující přípravky Rozsah dodávky: Návod k použití Přívěs na kolo a kočárek 2v1 Pohodlné kolo kočárku Bezpečnostní praporek, zadní světlo LED Ochrana kol Přepravní taška pro oje Přepravní taška na přední kolo

Produkt je výrobek značky Hauck ,distribuovaný s EAN kódem 4007923515020.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Barva: Modrá
  • Styl: Univerzál
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Hauck Přívěs na kolo a kočárek 2v1 Dryk Duo Petrol a další podobné zlevněné zboží z kategorie nezařazené sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Hauck a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Hauck najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Hauck Přívěs na kolo a kočárek 2v1 Dryk Duo Petrol
Právě si prohlížíte...

11064,- Kč