Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Hauck Pacific 4 Shop N Drive Set Caviar

Hauck Pacific 4 Shop N Drive Set Caviar

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Hauck Pacific 4 Shop N Drive Set Caviar z kategorie nezařazené, se slevou kupte přes Chci.cz.

Pink or blueZískejte tento produkt se slevou z obchodu Pink or blue a budete spokojení s dodaným Hauck Pacific 4 Shop N Drive Set Caviar .

Detailní informace

Flexibilní sada kočárku S naší ultralehkou kombinací kočárku můžete dobýt město i přírodu a jste flexibilní od narození až do pozdního věku ve školce. Přepravku 2v1 můžete snadno přeměnit na reverzibilní sportovní sedadlo a dlouhodobě ji používat. Při přepravě můžete Pacific 4 rychle a kompaktně sklopit tak, aby se vešel do vašeho vozu. Když dorazíte do cíle, jednoduše rozložte kočárek a buď zajistěte kola, nebo je nechejte otočit - v závislosti na povrchu. Během jízdy autem zajišťuje optimální bezpečnost dodávaný dětský vozík Zero Plus. Má pat...entovanou ochranu při bočním nárazu a polstrovaný 3bodový pás. Dětskou autosedačku můžete také připevnit k podvozku, abyste mohli rychle nakupovat - aniž byste probudili svého miláčku. Nákupy můžete uložit do extra velkého koše. Aby se vaše miminko necítilo pohodlně jen v tašce, můžete později zkombinovat plyšovou vložku a potah na tašku a vytvořit tak praktický nánožník. Kompletní sedadlo s bezpečným 5bodovým pásem a přední tyčí lze také sklopit do pohodlné polohy naklonění. PS: Pacifik 4 můžete používat velmi dlouho, protože unese náklad až 25 kg (sedadlo 22 kg, koš 3 kg). Podrobnosti o produktu: Vhodné od narození do cca. 4 roky. Dětská autosedačka má patentovanou ochranu proti bočnímu nárazu, polstrovaný 3bodový pás a lze ji připevnit přímo ke kočárku z automobilu. Přepravní taška 2 v 1 snadno přeměnitelná na reverzibilní sportovní sedačku Kočárek lze rychle a kompaktně sklopit Kompletní sedadlo s bezpečným 5bodovým pásem a přední tyčí se sklopí do pohodlné polohy naklonění Lze použít v obou směrech jízdy Plyšovou vložku a kryt vany lze kombinovat a vytvořit tak praktický nánožník Technické podrobnosti: Rozměry kočárku (délka x šířka x výška): 95 x 58 x 102 cm Skládací rozměry (délka x šířka x výška): 107 x 58 x 40 cm rozměry ležící plocha (šířka x výška): 32 x 76 cm Výška kočárku: 100 cm Hmotnost kočárku: 11,2 kg Nosnost kočárku do max. 25 kg Průměr předního / zadního kola: 18/26 cm Typ kola: plastové kolo Nastavení opěradla: 97 až 120 ° C Rozměry dětské sedačky (délka x šířka x výška): 63 x 45 x 56 cm Šířka autosedačky: 23 cm Hmotnost dětské autosedačky: 3 kg Dětská sedačka zatížitelná až do max. 13 kg Zahrnuto v dodávce: Kočárek dětský kočárek 2 v 1 dětská postýlka a sport sedadlo vložení

Produkt je výrobek značky Hauck ,distribuovaný s EAN kódem 4007923309216.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Barva: šedá
  • Styl: Univerzál
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Hauck ZÁBRANA NA DVEŘE

Velikost 75/77/4 / Bílá / Hauck
1 399,- Kč
1 119,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Hauck Pacific 4 Shop N Drive Set Caviar a další podobné zlevněné zboží z kategorie nezařazené sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Hauck a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Hauck najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Hauck Pacific 4 Shop N Drive Set Caviar
Právě si prohlížíte...

6146,- Kč