Hamax Cocoon vozík za kolo s nastavitelnou polohou na spaní green / black - 5% sleva

-5%
Hamax Cocoon vozík za kolo s nastavitelnou polohou na spaní green / black
27 999 29 396 315
27 999,- Kč

Původní cena: 29 396,- Kč


Hodnocení:


Hamax Cocoon vozík za kolo s nastavitelnou polohou na spaní green / black z kategorie nezařazené, se slevou kupte přes Chci.cz.

Pink or blueZískejte tento produkt se slevou z obchodu Pink or blue a budete spokojení s dodaným Hamax Cocoon vozík za kolo s nastavitelnou polohou na spaní green / black .

Zlevněné zboží

Podrobnosti o produktu: Inovativní technologie skládání pro snadné a rychlé skládání Individuálně nastavitelná sedadla v poloze pro sklápění Ruční brzda Odnímatelná taška na přenášení Nový typ závěsu pro kola Uzamykatelná oje vzdálených kol Chytrá možnost uložení oje Pětibodové bezpečnostní pásy Integrovaný kryt proti dešti Sluneční clona Nastavitelná tlačná rukojeť Pohodlné polstrování Comfy Cloud Nastavitelné odpružení K dispozici jako jednomístný a dvoumístný Otočné kolečko kočárku Vysoce kvalitní pneumatiky s Hamax - Design Nízko položené t...ěžiště pro skvělou stabilitu Sada pro běhání je k dispozici samostatně Lze kombinovat s dětským nosítkem Hamax Certifikát EN15918/EN1888 Technické údaje: - : Rozměry (délka x šířka x výška): 115 cm x 79 cm x 96 cm Rozměry ve složeném stavu (délka x šířka x výška): 98 cm x 66 cm x 32 cm Max. Hmotnost dítěte: 22 kg Minimální věk: 6 měsíců* Maximální výška: 117 cm Max. Nosnost: Max: Double Max. nosnost: 42 kg Poloha na spaní: Tři polohy - individuálně nastavitelné Zátěžový přívěs včetně oje jízdního kola ( Double ): 17 kg * Doporučený věk při používání přívěsu za jízdní kolo je 6 měsíců. V režimu kočárku může přívěs používat novorozenec s nainstalovanou dětskou vložkou.

Produkt je výrobek značky Hamax ,distribuovaný s EAN kódem 7029774002310.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Barva: Zelená
  • Styl: Univerzál
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Hamax Cocoon vozík za kolo s nastavitelnou polohou na spaní green / black a další podobné zlevněné zboží z kategorie nezařazené sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Hamax a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Hamax najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Hamax Cocoon vozík za kolo s nastavitelnou polohou na spaní green / black
Právě si prohlížíte... - 5% sleva

27999,- Kč