Hakuna Matte Prošívaná deka - Safari Animals

Hakuna Matte Prošívaná deka - Safari Animals
1 921 1 962 444
1 921,- Kč

Původní cena: 1 962,- Kč


Hodnocení:


Hakuna Matte Prošívaná deka - Safari Animals z kategorie nezařazené, se slevou kupte přes Chci.cz.

Pink or blueZískejte tento produkt se slevou z obchodu Pink or blue a budete spokojení s dodaným Hakuna Matte Prošívaná deka - Safari Animals .

Detailní informace

Podrobnosti o produktu: Věk: od 0 měsíců Dětská prolézací deka v dece s unisex Safari zvířátkem design , stylově zkrášlí váš interiér v obývacím pokoji nebo dětském pokoji a zároveň zabaví vaše miminko. Krásné, jemné pastelové barvy prolézací deky dokonale ladí s designem vašeho interiéru a dodávají pocit harmonie a pohodlí. Skládací hrací podložka s velkorysým průměrem 150 cm a tloušťkou 1,5 cm nabízí dostatek prostoru pro plazení a hraní, pro jógu a sportovní cvičení nebo piknik venku. Dětská hrací podložka se snadno čistí a je vhodná pro pra...ní v pračce na 30 °C Gumové výstupky na zadní straně dětské podložky zajišťují protiskluzovou hru a zábavu při plazení Stabilní přilnavost hrací podložky k podlaze chrání vaše dítě v případě pádu Podložka na hraní je vyrobena z měkké polyesterové tkaniny šetrné k pokožce Podložka na plazení je v souladu s normami REACH a splňuje také všechny bezpečnostní normy EU pro výrobky Vakuově uzavřené balení šetří místo a snižuje emise CO2 při přepravě Rozměry a hmotnost: Rozměry: průměr: 150 cm; tloušťka: 1,5 cm. Hmotnost: 1,2 kg Materiál a péče: Materiál: polyester Pokyny pro péči: Prát v pračce ve studené vodě na šetrný cyklus. Nebělit. Pověste k sušení. Žehlete při střední teplotě. Nečistěte chemicky. Varování a bezpečnostní pokyny: Upozornění: Abyste předešli riziku udušení, uchovávejte plastový sáček mimo dosah kojenců a dětí.

Produkt je výrobek značky Hakuna ,distribuovaný s EAN kódem 0726667713755.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Barva: Pestrobarevná
  • Styl: Univerzál
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Hakuna Matte Prošívaná deka - Safari Animals a další podobné zlevněné zboží z kategorie nezařazené sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Hakuna a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Hakuna najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Hakuna Matte Prošívaná deka - Safari Animals
Právě si prohlížíte...

1921,- Kč