Haakaa® Dudlík na ovoce, včetně sady krytů do mrazničky, růžový - 5% sleva

-5%
Haakaa® Dudlík na ovoce, včetně sady krytů do mrazničky, růžový
441 465 1468
441,- Kč

Původní cena: 465,- Kč


Hodnocení:


Haakaa® Dudlík na ovoce, včetně sady krytů do mrazničky, růžový z kategorie nezařazené, se slevou kupte přes Chci.cz.

Pink or blueZískejte tento produkt se slevou z obchodu Pink or blue a budete spokojení s dodaným Haakaa® Dudlík na ovoce, včetně sady krytů do mrazničky, růžový .

Zlevněné zboží

Podrobnosti o produktu: Krmítko je vyrobeno ze 100% silikonu, takže je pro dítě bezpečné při žvýkání a sání. Měkký silikonový sáček s malými otvory, které propouštějí pouze malé, stravitelné kousky jídla. Součástí balení je nepropustné víko, díky kterému můžete zamrazit dokonale velké ledové pochoutky přímo v podavači. Nožičky na víku umožňují skladování podavače ve vzpřímené poloze. Ucho na víku umožňuje snadný přístup k tašce pro čištění/plnění. Snadná demontáž a čištění - žádný prostor pro množení bakterií Texturovaná králičí ouška na druhé ...straně poskytují zpestření pro malé ručičky a lze je použít jako náhradu kroužku na prořezávání zoubků. Vhodné pro zmrazení Design : růžová Materiál a rozměry: Materiál: 100% potravinářský silikon. Pokyny pro skladování a péči: Pravidelně kontrolujte, zda je výrobek stále zcela neporušený, a pokud vykazuje známky poškození, vyměňte jej. Neskladujte výrobek v blízkosti ostrých předmětů.K čištění používejte pouze měkké houbičky nebo kartáčky s měkkými štětinami (tvrdé štětiny nebo houbičky mohou poškodit povrch silikonu).Výrobek používejte pouze k určenému účelu.Výrobek skladujte na chladném a suchém místě a vyhněte se přímému slunečnímu záření.Používejte pouze pod dohledem dospělé osoby.Rozmražené mateřské mléko, umělé mléko ani jiné potraviny znovu nezmrazujte. Součástí dodávky je: 1 x ovocná savička

Produkt je výrobek značky Haakaa ,distribuovaný s EAN kódem 9420060207262.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Barva: Pink
  • Styl: Pro ženy
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

358,- Kč
337,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Haakaa® Dudlík na ovoce, včetně sady krytů do mrazničky, růžový a další podobné zlevněné zboží z kategorie nezařazené sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Haakaa a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Haakaa najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Haakaa® Dudlík na ovoce, včetně sady krytů do mrazničky, růžový
Právě si prohlížíte... - 5% sleva

441,- Kč