Grospol Set Net White konferenční židle - 6% sleva

-6%
Grospol Set Net White konferenční židle
3 498 3 709 2002
3 498,- Kč

Původní cena: 3 709,- Kč


Hodnocení:


Grospol Set Net White konferenční židle z kategorie nezařazené, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Ezidle a budete spokojení s dodaným Grospol Set Net White konferenční židle .

Zlevněné zboží

Moderní, lehká a odolná konferenční židle, která se dokonale hodí do kanceláře, konferenční místnosti nebo čekárny,Bílý povrch židlí vypadá stylově a zapadne do mnoha interiérů,Široce profilovaný sedák je čalouněn, připravili jsme pro Vás několik odolných potahů v mnoha barvách, podívejte se na kartuMATERIÁLY,Opěradlo bylo potaženoodolnou síťovinouRunners vysokou odolností proti otěru (70 000 Martindaleových cyklů),Síťovina je k dispozici v černé barvě, ale u větších objednávek si můžete vybrat jinou barvu!Síťovina se dokonale přizpůsobuje zádů...m uživatele, zajišťuje efektivní cirkulaci vzduchu,Kovový rám židle je chromovaný (lesklý) - viz. fotografieKřesla lze skládat na sebe, tzn. mohou být vložené jedno do druhého (max. 4 ks) , což je důležitý parametr při přepravě a skladování křesel,Můžete si také vybrat verzi s područkamiSet Net V Arm Whitea verzi bez područekSet Net V White.Na křeslo se vztahuje3 letá záruční dobavýrobce, která je poskytována v systému door to door pro Vaše maximální pohodlí,Křeslo obdržela atest odolnosti a bezpečnosti užívání vystavený na základě zkoušek provedených dle evropských norem,Křeslo Vám bude vždydoručeno ZDARMAna uvedenou adresu
Rozměry modelu:Sedák: 480 mm (šíře) x 470 mm (hloubka)

Produkt je výrobek značky Grospol.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Grospol Set Net White konferenční židle a další podobné zlevněné zboží z kategorie nezařazené sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Grospol a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Grospol najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Grospol Set Net White konferenční židle
Právě si prohlížíte... - 6% sleva

3498,- Kč