Grospol - Kancelářská židle Marti BS

Grospol - Kancelářská židle Marti BS
7 566 5 879 2008
7 566,- Kč

Původní cena: 5 879,- Kč


Hodnocení:


Grospol - Kancelářská židle Marti BS z kategorie nezařazené, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Ezidle a budete spokojení s dodaným Grospol - Kancelářská židle Marti BS .

Detailní informace

Kancelářské křeslo Martije produkt s nadčasovým designem a mnoha ergonomickými funkcemi.Má množství funkcí, díky kterým se skvěle hodí na práci v kanceláři nebo na home office.
Opěradlo křesla Marti je čalouněné černou sÍťovinou Runner.SÍťovina se přizpůsobí tvaru zad uživatele a zároveň umožňuje efektivní proudění vzduchu.
Inovativním prvkem křesla Marti je technologie Smart Move - vyvinutá značkou Grospol.Díky unikátní konstrukci se opěradlo dynamicky přizpůsobuje pohybům uživatele v křesle. Záda jsou plně podepřena, a to jak při pr...áci, tak i při naklánění nebo šikmých pohybech, kdy je větší zatížení na levé nebo pravé straně.
Opěradlo křesla Marti je navíc obohaceno o nastavení výšky a hloubky bederního profilu.To uživateli umožní nastavení bederního profilu podle jeho představ.
Nastavitelné loketní opěrky R10 zajišťují správnou polohu předloktí a rukou při práci u stolu.Opěrky jsou nastavitelné ve třech rovinách:
-nahoru - dolů, tento pohyb umožňuje nastavit výšku tak, aby předloktí bylo v úhlu 90 stupňů k tělu, což výrazně ulevuje zádovému svalstvu při dlouhé práci v sedě. Rozsah nastavení výšky loketní opěrky je75mm;
- dopředu - dozadu, v rozsahu 40mm umožňuje nastavení loketní opěrky na délku předloktí;
- úhel vytočení loketní opěrky v rozsahu */- 15 stupňů; horní vrstva opěrky je měkčená, což zajišťuje větší komfort při užívání.
Profilovaný sedák židle je vyrobený u pevné, lité pěny, odolné proti deformaci. Pěna má hustotu cca 50 kg/m3.Křeslo je čalouněné vybranou látkou ze široké škály odolných materiálů, které pro vás připravili uznávaní evropští výrobci. Je k dispozici v mnoha barvách.
Sedák je vybavený mechanismem synchronního pohybu LP11 PLUS.Po uvolnění zvolené polohy se záda nakloní zpět v reakci na váš pohyb. Pohyb opěradla je synchronizovaný s pohybem sedadla, ale pohyb sedadla je o dost méně výrazný. Tento pohyb je nezávislý od pohybu SMART MOVE, který je popsán výše.
Mechanismus umožňuje plynulé nastavení výšky sedadla.Má rovněž funkci nastavení hloubky sedáku, tedy jeho vzdálenosti od opěradla. Díky němu snižujeme riziko komprese stehen a křeslo je tak vhodné pro uživatele různých výšek. Rozsah nastavení hloubky sedadla je 5 cm.
Základna křesla Marti je dostupná ve dvou variantách - černé nebo leštěném hliníku.Je lehká, vybavená kolečky s průměrem 60mm, které jsou bezpečné pro parkety i podlahy. Dobře však fungují i na kobercích.
Mechanismus umožňuje plynulé nastavení výšky seadla.Má rovněž funkci nastavení hloubky sedáku, tedy jeho vzdálenosti od opěradla. Díky němu snižujeme riziko komprese stehen a křeslo je tak vhodné pro uživatele různých výšek. Rozsah nastavení hloubky sedadla je 5cm.
Základka křesla Marti je dostupná ve dvou variantách - černé nebo leštěném hliníku.Je lehká, vybavená kolečky s průměrem 60mm, které jsou bezpečné pro parkety i podlahy. Dobře však fungují i na kobercích.
Na křeslo se vztahuje3-letá záruční lhůtavýrobce.Křeslo vám bude doručenoZDARMAna uvedenou adresu v rámci celé ČR.Křeslo má certifikát pevnosti a bezpečnosti vydaný společnostíPUR "Remodex".DŮLEŽITÉ: V případě, že daný produkt nesplní vaše očekávání, máte právo na jeho vrácení do 14 dnů od doručení.
Rozměry modelu:
Sedák: 480 (šířka) x 450-500 (hloubka)

Produkt je výrobek značky Grospol.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Grospol - Kancelářská židle Marti BS a další podobné zlevněné zboží z kategorie nezařazené sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Grospol a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Grospol najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Grospol - Kancelářská židle Marti BS
Právě si prohlížíte...

7566,- Kč