GLOBBER ULTIMUM LIGHT S charcoal šedá, se světelným modulem

GLOBBER ULTIMUM LIGHT S charcoal šedá, se světelným modulem
3 894 3 894 1802
3 894,- Kč

Původní cena: 3 894,- Kč


Hodnocení:


GLOBBER ULTIMUM LIGHT S charcoal šedá, se světelným modulem z kategorie nezařazené, se slevou kupte přes Chci.cz.

Pink or blueZískejte tento produkt se slevou z obchodu Pink or blue a budete spokojení s dodaným GLOBBER ULTIMUM LIGHT S charcoal šedá, se světelným modulem .

Detailní informace

S GLOBBER Scoot er ULTIMUM si rodina užije spoustu zábavy! Skládací tříkolová koloběžka pro děti, dospívající a dospělé se snadno použitelným a bezpečným patentovaným eliptickým skládacím systémem. Díky dodatečnému patentovanému systému nastavitelného úhlu řízení můžete poloměr otáčení předních kol přizpůsobit požadovanému stylu jízdy. Snadné nastavení pomocí otočného knoflíku. Extra široká plošina koloběžky unese až 100 kg a je vybavena protiskluzovou plošinou design . Mimořádně velká a široká integrovaná brzda zajišťuje účinný brzdný účinek a... prodlužuje životnost kola. Nastavitelná koloběžka se šestisměrně výškově nastavitelnou T-tyčí je vhodná pro děti od 5 let až po dospělé. Koloběžka je vybavena kvalitními a odpruženými předními kolečky o průměru 2 x 125 mm (šířka 43 mm) a zadním kolečkem o průměru 80 mm (šířka 48 mm), která jsou pružná a dobře oděrují. Absolutně vysoká light : Osvětlovací modul napájený z USB s vibračním senzorem pod palubou pro jízdu se svatozáří a září. 20 vícebarevných LED diod (červená, modrá, zelená) s 12 světelnými režimy! Technické detaily: Skládací koloběžka se 3 koly, patentovaný skládací systém. Osvětlovací modul pod palubou napájený z USB LED, 12 světelných režimů Snímač vibrací Patentovaný systém řízení úhlu natočení volantu 6násobně výškově nastavitelný Přední kola: 2 x 125 mm Zadní kolo: 1 x 80 mm Extra velká brzda Podrobnosti o produktu: Děti, dospívající, dospělí Materiál: hliník Extra široká paluba, protiskluzová max. Hmotnost uživatele: 100 kg Věk: od 6 let Pozor Používejte s ochrannými pomůckami. Nepoužívat v silničním provozu! Používejte pod přímým dohledem dospělé osoby.

Produkt je výrobek značky Globber ,distribuovaný s EAN kódem 4897070184022.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Barva: šedá
  • Styl: Univerzál
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

GLOBBER ULTIMUM LIGHT S charcoal šedá, se světelným modulem a další podobné zlevněné zboží z kategorie nezařazené sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Globber a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Globber najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

GLOBBER ULTIMUM LIGHT S charcoal šedá, se světelným modulem
Právě si prohlížíte...

3894,- Kč