Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

GLOBBER Scoot er Primo - červená - 10% sleva

-10%
GLOBBER Scoot er Primo - červená

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


GLOBBER Scoot er Primo - červená z kategorie nezařazené, se slevou kupte přes Chci.cz.

Pink or blueZískejte tento produkt se slevou z obchodu Pink or blue a budete spokojení s dodaným GLOBBER Scoot er Primo - červená .

Zlevněné zboží

S GLOBBER Primo od AUTHENTIC SPORTS si vaše dítě užije spoustu zábavy! Díky skvělému novému konceptu Design vypadá skvěle a všude upoutá pozornost. Díky různým prvkům, jako je paluba X- Cross , nylonem vyztužený běhoun, ergonomické rukojeti a další, se GLOBBER snadno ovládá a nabízí bezpečnost. Řídítka jsou také odnímatelná pro snadné Vertsauen a výškově nastavitelná, aby se dokonale přizpůsobila velikosti vašeho dítěte. Pro zajištění rychlé jízdy má koloběžka kola s velmi vysokým odrazem, která jsou vyrobena z PU odlitku. Kuličkové ložisko Abe...c 5 ještě více posiluje snadné odvalování. A díky optimalizované třecí brzdě včetně ochrany špičky vaše dítě na konci jízdy kontrolovaně zastaví. Podrobnosti o produktu: Celkové rozměry (délka x šířka x výška): 56 x 27 x 67 - 77 cm. rozměry běhounu (délka x šířka): 53 x 12 cm Velikosti kol: 120 mm a 80 mm Super High Rebound litá PU kola Kuličková ložiska ABEC 5 eloxovaný T-Bar skvělý nový koncept Design X- Cross paluba, velmi stabilní a optimální ovládání se zesíleným nylonovým běhounem snadné a bezpečné učení díky přepínatelnému zapojení řízení snížená paluba zvyšuje pohodlí a ovladatelnost Ergonomické rukojeti, odolné a pohodlné Řídítka jsou odnímatelná a výškově nastavitelná, aby co nejlépe vyhovovala vašemu dítěti. podvozek s kuličkovými ložisky pro optimální řízení. Optimalizovaná třecí brzda s ochranou paprsků Maximální zatížení: 50 kg Věk: od 3 let Pozor Používejte s ochrannými pomůckami. Nepoužívat v silničním provozu! Používejte pod přímým dohledem dospělé osoby.

Produkt je výrobek značky Globber ,distribuovaný s EAN kódem 4897070181687.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Barva: červená
  • Styl: Pro ženy
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

GLOBBER Scoot er Primo - červená a další podobné zlevněné zboží z kategorie nezařazené sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Globber a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Globber najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

GLOBBER Scoot er Primo - červená
Právě si prohlížíte... - 10% sleva

1285,- Kč