Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Gillette Labs System Blades, balení 6 kusů - 19% sleva

-19%
Gillette Labs System Blades, balení 6 kusů

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Gillette Labs System Blades, balení 6 kusů z kategorie nezařazené, se slevou kupte přes Chci.cz.

Pink or blueZískejte tento produkt se slevou z obchodu Pink or blue a budete spokojení s dodaným Gillette Labs System Blades, balení 6 kusů .

Zlevněné zboží

Podrobnosti o produktu: Náhradní břity Gillette Labs Universal lze použít se všemi holicími strojky Gillette Labs, včetně holicího strojku Gillette Labs s čisticím prvkem a vyhřívaného holicího strojku Gillette Labs. Tento inovativní holicí strojek obsahuje pět nejlepších břitů z Gillette a uprostřed má otvor, který umožňuje zacvaknutí vyhřívané lišty a čisticího prvku jedním kliknutím. S touto univerzální náhradní čepelí můžete snadno měnit břity bez ohledu na to, kterému holicímu strojku Gillette Labs dáváte přednost. Gillette Holicí strojky ...Labs jsou skvělými dárkovými sadami pro muže, zejména v kombinaci se sadou náhradních břitů. Bezproblémová účinnost: Obsahuje nejostřejší břity z Gillette (první 4 břity) pro hladké oholení s menším taháním a trháním (v porovnání se senzorem Sensor3). Maximální přesnost: Na zadní straně je zastřihovač pro těžko přístupná místa a přesné břity. Šetrné k životnímu prostředí: Tyto žiletky jsou plně recyklovatelné prostřednictvím systému Terracycle. Součástí dodávky je: 6x náhradní čepele Gillette Labs

Produkt je výrobek značky Gillette ,distribuovaný s EAN kódem 8001090272676.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Styl: Pro muže
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Gillette Labs System Blades, balení 6 kusů a další podobné zlevněné zboží z kategorie nezařazené sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Gillette a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Gillette najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Gillette Labs System Blades, balení 6 kusů
Právě si prohlížíte... - 19% sleva

534,- Kč