Gillette Holicí strojek Labs se 2 břity a cestovním pouzdrem

Gillette Holicí strojek Labs se 2 břity a cestovním pouzdrem
661 661 2016
661,- Kč

Původní cena: 661,- Kč


Hodnocení:


Gillette Holicí strojek Labs se 2 břity a cestovním pouzdrem z kategorie nezařazené, se slevou kupte přes Chci.cz.

Pink or blueZískejte tento produkt se slevou z obchodu Pink or blue a budete spokojení s dodaným Gillette Holicí strojek Labs se 2 břity a cestovním pouzdrem .

Detailní informace

Podrobnosti o produktu: Gillette Holicí strojek Labs pro muže s čisticím prvkem a cestovním pouzdrem pro skladování na cestách, 1 rukojeť 2 břity, prémiový magnetický dok. Gillette Labs s čisticím prvkem je první holicí strojek na světě s čisticí technologií zabudovanou v rukojeti pro snadné a čisté oholení při každém tahu. Čisticí prvek odstraňuje nečistoty a zbytky před tím, než nože přejedou přes kůži. Technologie 2D Flexdisc umožňuje, aby se holicí strojek přizpůsobil vaší tváři a zajistil pohodlí a kontakt při každém tahu. Tento holicí str...ojek je vybaven nejlepšími břity z Gillette (první 4 břity) a je určen pro rychlé a snadné oholení. Dodává se také s magnetickým dokovacím zařízením a cestovním pouzdrem. Používejte náhradní břity Gillette Labs, které jsou kompatibilní i s vyhřívaným holicím strojkem Gillette .

Produkt je výrobek značky Gillette ,distribuovaný s EAN kódem 8001090269324.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Styl: Pro muže
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Gillette Holicí strojek Labs se 2 břity a cestovním pouzdrem a další podobné zlevněné zboží z kategorie nezařazené sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Gillette a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Gillette najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Gillette Holicí strojek Labs se 2 břity a cestovním pouzdrem
Právě si prohlížíte...

661,- Kč