Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Genius reproduktory GX GAMING SW-G2.1 1250, 2.1, 38W, černé, ovládání hlasitosti - 20% sleva

-20%
Genius reproduktory GX GAMING SW-G2.1 1250, 2.1, 38W, černé, ovládání hlasitosti

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Genius reproduktory GX GAMING SW-G2.1 1250, 2.1, 38W, černé, ovládání hlasitosti z kategorie elektronika, zvuk, zvukové komponenty, reproduktory, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Cdrmarket a budete spokojení s dodaným Genius reproduktory GX GAMING SW-G2.1 1250, 2.1, 38W, černé, ovládání hlasitosti .

Zlevněné zboží

Herní reproduktory Genius GX GAMING SW-G2.1 1250
Užívat si svou oblíbenou hudbu nebo hry si můžete doma užívat prostřednictvím výkonného systému reproduktorů Genius GX GAMING SW-G2.1 1250. Hlasitou hudbu si můžete vychutnat s kvalitním zvukem pomocí smartphonu nebo tabletu. Systém reproduktorů můžete také propojit s počítačem nebo notebookem, bude se hodit do každé domácnosti na každý psací stůl.
Výhody tohoto reproduktoru * Silný prostorový zvuk * Bohaté hluboké basy * Samostatné ovládání hlasitosti a basů * Konektor pro sluchátka a ...mikrofon * Moderní design
Silný prostorový zvuk Sestava herních reproduktorů obsahuje dva zaoblené satelitní reproduktory, nabízí extra silný rozsah zvuku, který je velmi dobře vyvážený.
Bohaté a hluboké basy Dřevěný subwoofer s 5,25/" měniči, nechá rozeznít bohaté a hluboké basy po celém domě. Vychutnáte si tak hry, filmy a písničky v dokonalé souhře dunivého zvuku.
Samostatné ovládání hlasitosti a basů Díky přítomnosti ovládacího panelu si lze zvolit nejen úroveň hlasitosti, ale i výšku basů a užít si tak ničím nerušený poslech.
Konektor pro sluchátka a mikrofon Díky přítomnosti konektoru pro sluchátka si můžete vychutnat čistý a dokonalý zvuk. Na panelu je také vstup pro mikrofon, takže za hry můžete mluvit s ostatním hráči po internetu.
Moderní design Svým moderním provedením perfektně zapadnou do Vašeho interiéru, budou se skvěle vyjímat v každé místnosti. Reproduktory můžete připojit nejen k počítači, ale i k telefonu, tabletu, televizoru, přehrávači DVD, přehrávači MP3.
Klíčové vlastnosti Celkový reálný hudební výkon je velmi solidních 38 W RMS (2x9 W satelity a 20 subwoofer). Frekvenční rozsah celé sestavy činí slušných 58 Hz až 20 kHz. Samozřejmě nechybí ani ovládací prvky na přední straně subwooferu. Rozměry: Subwoofer: 230 x 215,5 x 237.5 mm, satelit: 112 x 140 x 99 mm .

Produkt je výrobek značky Genius ,distribuovaný s EAN kódem 4710268256472.

Procházet zboží z kategorie Elektronika Genius, Zvuk Genius, Zvukové komponenty Genius, Reproduktory Genius.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Hmotnost: 4.515 kg
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Pioneer VM-80

Black / MDF / Pioneer
8 399,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Genius reproduktory GX GAMING SW-G2.1 1250, 2.1, 38W, černé, ovládání hlasitosti a další podobné zlevněné zboží z kategorie elektronika sleva, zvuk sleva, zvukové komponenty sleva, reproduktory sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Genius a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Genius najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Genius reproduktory GX GAMING SW-G2.1 1250, 2.1, 38W, černé, ovládání hlasitosti
Právě si prohlížíte... - 20% sleva

1615,- Kč