FRIGG Pohádka pro panáčky Ošklivé káčátko/The Little Match Girl 0-6 měsíců

FRIGG Pohádka pro panáčky Ošklivé káčátko/The Little Match Girl 0-6 měsíců
266 240 1093
266,- Kč

Původní cena: 240,- Kč


Hodnocení:


FRIGG Pohádka pro panáčky Ošklivé káčátko/The Little Match Girl 0-6 měsíců z kategorie nezařazené, se slevou kupte přes Chci.cz.

Pink or blueZískejte tento produkt se slevou z obchodu Pink or blue a budete spokojení s dodaným FRIGG Pohádka pro panáčky Ošklivé káčátko/The Little Match Girl 0-6 měsíců .

Detailní informace

Podrobnosti o produktu: Věk: od 0-6 měsíců Design inspirováno siluetami spisovatele Hanse Christiana Andersena Vzduchový otvor na dudlíku a mírně zakřivený tvar pomáhá předcházet podráždění pokožky Se zubatými okraji a srdíčky, které fungují jako vzduchové otvory 100% bez BPA, PVC a ftalátů Tvar dudlíku napodobuje mateřský prs Dudlíky jsou vyrobeny z přírodního kaučuku (latexu) Navrženo a vyrobeno v Dánsku Design : The Ugly Duckling/The Little Match Girl (Škaredé káčátko) Materiál a rozměry: Materiál: savička z latexu; dudlík z netoxického, odo...lného polypropylenu. Velikost savičky: 27 cm 100% bez BPA, PVC a ftalátů Pokyny pro skladování a péči: Udržování: Figurínu očistěte v hrnci s vroucí vodou. Sterilizace ve sterilizátoru nebo mikrovlnné troubě se nedoporučuje, protože zkracuje životnost figuríny. Dudlíky je třeba vyměnit po 1-2 měsících pravidelného používání. Dudlík pravidelně kontrolujte, zda není opotřebovaný, a při prvních známkách opotřebení jej zlikvidujte. Nemyjte v myčce nádobí Součástí dodávky je: dudlík, který je součástí balení: Součástí balení je 2 x dudlík

Produkt je výrobek značky Frigg ,distribuovaný s EAN kódem 5715239018683.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Barva: Pink
  • Materiál: Polypropylen
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

FRIGG Pohádka pro panáčky Ošklivé káčátko/The Little Match Girl 0-6 měsíců a další podobné zlevněné zboží z kategorie nezařazené sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Frigg a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Frigg najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

FRIGG Pohádka pro panáčky Ošklivé káčátko/The Little Match Girl 0-6 měsíců
Právě si prohlížíte...

266,- Kč