Francouzská bavlněná ložní souprava Athens Milie - 24% sleva

-24%
Francouzská bavlněná ložní souprava Athens Milie
Francouzská bavlněná ložní souprava Athens Milie
Francouzská bavlněná ložní souprava Athens Milie
Francouzská bavlněná ložní souprava Athens Milie
1 512 1 999 1402
1 512,- Kč

Původní cena: 1 999,- Kč


Hodnocení:


Francouzská bavlněná ložní souprava Athens Milie z kategorie nezařazené, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Dekordomu a budete spokojení s dodaným Francouzská bavlněná ložní souprava Athens Milie .

Zlevněné zboží

Stylová francouzská bavlněná ložní souprava Athens by neměla chybět v žádné domácnosti. Soupravou tvoří pár bavlněného povlečení na polštáře, povlečení na přikrývku a praktický přehoz. Navíc od nás dostanete dárek zcela ZDARMA v podobě dvou mikroplyšových povlečení na polštáře. Ložní povlečení se pyšní tou nejkvalitnější 100% indickou bavlnou, která je příjemně hebká na dotek a prodyšná zároveň. Díky 100% přírodnímu materiálu je povlečení vhodné i pro alergiky. Moderní motiv povlečení vykouzlí ve Vaší ložnici klidnou a ničím nerušenou atmosféru... pro co nejlepší odpočinek.
Stylová francouzská bavlněná ložní souprava Athens Milie by neměla chybět v žádné domácnosti. Soupravou tvoří pár bavlněného povlečení na polštáře, povlečení na přikrývku a praktický přehoz. Navíc od nás dostanete dárek zcela ZDARMA v podobě dvou mikroplyšových povlečení na polštáře. Ložní povlečení se pyšní tou nejkvalitnější 100% indickou bavlnou, která je příjemně hebká na dotek a prodyšná zároveň. Navíc bavlna je velmi savý materiál, který se snadno udržuje.
Mezi základní vlastnosti bavlněného povlečení patří nejen perfektní absorbce vlhkosti, ale také možnost celoročního použití. V zimním období bavlněné povlečení výborně udržuje teplo a v létě naopak příjemně chladí. Díky 100% přírodnímu materiálu je povlečení vhodné i pro alergiky.
Moderní motiv povlečení vykouzlí ve Vaší ložnici klidnou a ničím nerušenou atmosféru pro co nejlepší odpočinek. Toto povlečení je krásnou dekorací do každé moderně zařízené ložnice. Povlečení je šité se zapínáním na zip, proto pro Vás bude převlékání peřiny i polštáře rychlé a jednoduché.
Vlastnosti:
Obsah balení:
2x bavlněné povlečení na polštář 50 x 70 cm1x bavlněné povlečení na přikrývku 200 x 220 cm1x přehoz: 220 x 240 cm2x mikroplyšové povlečení na polštář 70 x 90 cmGramáž: 130 g/m2
Materiál: Kvalitní indická bavlna. Všechny povlečení je o troška větší než uvedené rozměry, jelikož bavlna se vypráním jemně zmenší.
Barvy na obrázku se mohou jemně lišit od reálných barev.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Francouzská bavlněná ložní souprava Athens Milie a další podobné zlevněné zboží z kategorie nezařazené sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Francouzská bavlněná ložní souprava Athens Milie
Právě si prohlížíte... - 24% sleva

1512,- Kč