Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Francouzská bavlněná ložní souprava Athens Elie

Francouzská bavlněná ložní souprava Athens Elie
Francouzská bavlněná ložní souprava Athens Elie
Francouzská bavlněná ložní souprava Athens Elie
Francouzská bavlněná ložní souprava Athens Elie

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Francouzská bavlněná ložní souprava Athens Elie z kategorie nezařazené, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Dekordomu a budete spokojení s dodaným Francouzská bavlněná ložní souprava Athens Elie .

Detailní informace

Stylová francouzská bavlněná ložní souprava Athens by neměla chybět v žádné domácnosti. Soupravou tvoří pár bavlněného povlečení na polštáře, povlečení na přikrývku a praktický přehoz. Navíc od nás dostanete dárek zcela ZDARMA v podobě dvou mikroplyšových povlečení na polštáře. Ložní povlečení se pyšní tou nejkvalitnější 100% indickou bavlnou, která je příjemně hebká na dotek a prodyšná zároveň. Díky 100% přírodnímu materiálu je povlečení vhodné i pro alergiky. Moderní motiv povlečení vykouzlí ve Vaší ložnici klidnou a ničím nerušenou atmosféru... pro co nejlepší odpočinek.
Stylová francouzská bavlněná ložní souprava Athens Elie by neměla chybět v žádné domácnosti. Soupravou tvoří pár bavlněného povlečení na polštáře, povlečení na přikrývku a praktický přehoz. Navíc od nás dostanete dárek zcela ZDARMA v podobě dvou mikroplyšových povlečení na polštáře. Ložní povlečení se pyšní tou nejkvalitnější 100% indickou bavlnou, která je příjemně hebká na dotek a prodyšná zároveň. Navíc bavlna je velmi savý materiál, který se snadno udržuje.
Mezi základní vlastnosti bavlněného povlečení patří nejen perfektní absorbce vlhkosti, ale také možnost celoročního použití. V zimním období bavlněné povlečení výborně udržuje teplo a v létě naopak příjemně chladí. Díky 100% přírodnímu materiálu je povlečení vhodné i pro alergiky.
Moderní motiv povlečení vykouzlí ve Vaší ložnici klidnou a ničím nerušenou atmosféru pro co nejlepší odpočinek. Toto povlečení je krásnou dekorací do každé moderně zařízené ložnice. Povlečení je šité se zapínáním na zip, proto pro Vás bude převlékání peřiny i polštáře rychlé a jednoduché.
Vlastnosti:
Obsah balení:
2x bavlněné povlečení na polštář 50 x 70 cm1x bavlněné povlečení na přikrývku 200 x 220 cm1x přehoz: 220 x 240 cm2x mikroplyšové povlečení na polštář 70 x 90 cmGramáž: 130 g/m2
Materiál: Kvalitní indická bavlna. Všechny povlečení je o troška větší než uvedené rozměry, jelikož bavlna se vypráním jemně zmenší.
Barvy na obrázku se mohou jemně lišit od reálných barev.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Francouzská bavlněná ložní souprava Athens Elie a další podobné zlevněné zboží z kategorie nezařazené sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Francouzská bavlněná ložní souprava Athens Elie
Právě si prohlížíte...

1999,- Kč