Fox Hrazdy Black Label QR 3 Rod Adjustable Buzz Bar XL

Fox Hrazdy Black Label QR 3 Rod Adjustable Buzz Bar XL
Fox Hrazdy Black Label QR 3 Rod Adjustable Buzz Bar XL
Fox Hrazdy Black Label QR 3 Rod Adjustable Buzz Bar XL
Fox Hrazdy Black Label QR 3 Rod Adjustable Buzz Bar XL
1 650 1 650 1571
1 650,- Kč

Původní cena: 1 650,- Kč


Hodnocení:


Fox Hrazdy Black Label QR 3 Rod Adjustable Buzz Bar XL z kategorie sport, outdoorové aktivity, rybaření, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Chytapust a budete spokojení s dodaným Fox Hrazdy Black Label QR 3 Rod Adjustable Buzz Bar XL .

Detailní informace

Pro rybáře, kteří chtějí mít vice prostoru mezi pruty a navijáky představujeme XL verzi naší nastavitelné hrazdy QR 3 Rod Adjustable Buzz Bar Pro rybáře, kteří chtějí mít vice prostoru mezi pruty a navijáky představujeme XL verzi naší nastavitelné hrazdy QR 3 Rod Adjustable Buzz Bar.
Velikost QR hrazdy XL pro rybáře kteří chtějí mít vice prostoru mezi navijáky. Včetně našeho sytému rychlospojek pro signalizátory a rohatinky. Signalizátory a rohatinky lze připojit k ohrazdě snadno otočením drážkovaného prstence. Signalizátory lze přidávat n...ebo přesouvat mezi hrazdami pro 2 nebo 3 pruty jedním otočením Perfektní řešení pro rybáře, kteří loví na revírech s různým počtem povolených prutů QR systém umožňuje rozdělit 3 pruty z jedné hrazdy na jednu hrazdu se 2 pruty a 1 mimo krmné místo prut na vidličce Další výhodou QR systému je perfektní seřízení signalizátorů a rohatinek bez potřeby podložek, které se mohou používáním vymačkat nebo uvolnit Hrazda je opatřená standardním závitem pro připojení k ostatním vidličkám Pro vytvoření hrazdy kompletně s rychlospojkami stačí hrazdu připojit na QR vidličku a použít prstenec pro rychlé uvolnění hrazdy 16mm černá eloxovaná konstrukce Nastavitelná hrazda má zmenšenou velikost a nově navržený kamerový klip pro dokonalou funkčnost QR vidličky nezapichujte do země přes hrazdu XL nastavitelná hrazda pro 3 pruty (250mm a 280mm)

Produkt je výrobek značky Fox ,distribuovaný s EAN kódem 5056212162284.

Procházet zboží z kategorie Sport Fox, Outdoorové aktivity Fox, Rybaření Fox.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Fox Hrazdy Black Label QR 3 Rod Adjustable Buzz Bar XL a další podobné zlevněné zboží z kategorie sport sleva, outdoorové aktivity sleva, rybaření sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Fox a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Fox najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Fox Hrazdy Black Label QR 3 Rod Adjustable Buzz Bar XL
Právě si prohlížíte...

1650,- Kč