Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Foreo UFO™ Sonický přístroj pro urychlení účinků pleťové masky Pearl Pink

Foreo UFO™ Sonický přístroj pro urychlení účinků pleťové masky Pearl Pink

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Foreo UFO™ Sonický přístroj pro urychlení účinků pleťové masky Pearl Pink z kategorie zdraví a krása, osobní péče, kosmetika, péče o pleť, se slevou kupte přes Chci.cz.

VivantisZískejte tento produkt se slevou z obchodu Vivantis a budete spokojení s dodaným Foreo UFO™ Sonický přístroj pro urychlení účinků pleťové masky Pearl Pink .

Detailní informace

HEDVÁBNĚ HLADKÁ POKOŽKA DŘÍV NEŽ NAPOČÍTÁTE DO 90 Zařízení chytré masky UFO je navrženo tak, aby se vaše 20minutová procedura související s pleťovou maskou proměnila v 90sekundovou. Toto švédské zařízení pracuje s účinkem korejských masek a odbornými postupy. Každá maska je pak optimalizována tak, aby reagovala na specifické problémy pleti. Vyberte pro svou pleť tu pravou masku a užijte si hydratovanou a pevnou pleť. CHYTRÁ PÉČE O PLEŤ ZAČÍNÁ TADY Spojte UFO k aplikací „FOREO for you“ a získejte ze svého zařízení maximum. Každá procedura zahrnu...je pečlivě vybranou kombinaci teploty a intenzity pulzace pro maximální účinek a zklidňující masáž obličeje: zahřívání napomáhá přísadám masky pronikat otevřenými póry. Terapie LED světlem kombinuje červené LED světlo (proti stárnutí), zelené LED světlo (rozjasnění) a modré LED světlo (proti akné), zatímco ochlazování snižuje otoky a zpevňuje pokožku. Rozloučte se s tradičními maskami a přivítejte korejskou revoluci v péči o pleť!

Produkt je výrobek značky Foreo ,distribuovaný s EAN kódem 7350092133845.

Procházet zboží z kategorie Zdraví a krása Foreo, Osobní péče Foreo, Kosmetika Foreo, Péče o pleť Foreo.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Styl: Pro ženy
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Foreo UFO™ Sonický přístroj pro urychlení účinků pleťové masky Pearl Pink a další podobné zlevněné zboží z kategorie zdraví a krása sleva, osobní péče sleva, kosmetika sleva, péče o pleť sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Foreo a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Foreo najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Foreo UFO™ Sonický přístroj pro urychlení účinků pleťové masky Pearl Pink
Právě si prohlížíte...

3770,- Kč