Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

FM Transmitter MK Floria MKF-FM900 OBAL POŠKOZEN

FM Transmitter MK Floria MKF-FM900 OBAL POŠKOZEN
FM Transmitter MK Floria MKF-FM900 OBAL POŠKOZEN
FM Transmitter MK Floria MKF-FM900 OBAL POŠKOZEN
FM Transmitter MK Floria MKF-FM900 OBAL POŠKOZEN

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


FM Transmitter MK Floria MKF-FM900 OBAL POŠKOZEN z kategorie nezařazené, se slevou kupte přes Chci.cz.

OKAYZískejte tento produkt se slevou z obchodu OKAY a budete spokojení s dodaným FM Transmitter MK Floria MKF-FM900 OBAL POŠKOZEN .

Detailní informace

Důvod zařazení do bazarového zboží – výrobek má poškozený obal. MKF FM900CHARGE FM Transmitter MKF-FM900 Vám umožní přehrávat soubory (MP3,WMA, Wav a SBC formáty) na jakémkoliv autoradiu. FM transmitter přehrává soubory z SD karet (max. 16 GB) nebo z USB flash disků (max. 16 GB). USB port zároveň slouží i jako nabíječka pro mobilní telefony, GPS navigace, tablety a další zařízení s podporou nabíjení z USB výstupů. Výstupní výkon pro nabíječky je 5V/2,1A. Tento FM transmitter slouží k přenosu hudby z paměťové karty nebo USB flash disku do Vašeho... autorádia. Pro správnou funkčnost je nutné, aby nastavená frekvence na FM Transmitteru byla stejná i v autorádiu. Vlastnosti MKF- FM900 Přehrává a přenáší hudbu nebo audio soubory (MP3,WMA, Wav a SBC) do Vašeho autorádia Podporuje přehrávání souborů přímo z Micro SD karet (max. 16 GB, není součástí balení), a USB flash disků (max. 16 GB, není součástí balení) Vstup AUX Line-In Rozsah frekvence 87,6 MHz až 107,9 MHz Podsvícený display Vstupní napájení 12-24V, automobilová zásuvka - zdířka pro autozapalovač Specifikace: LCD displej Podporuje USB flash disky, Micro SD karty, Line-in funkce Přehráva soubory: MP3,WMA, Wav a SBC Rozsah 87,5-107,9 MHz Provozní napájení 12-24V Způsob použití Vložte přístroj do zásuvky 12-24V v automobilu. Na autorádiu nastavte volnou frekvenci, poté nastavte stejnou frekvenci I na FM transmitteru pomocí tlačítek nebo dálkovým ovladačem. Vložte paměťovou kartu, nebo flash disk do FM Transmitteru a transmitter začne přehrávat hudbu a přenášet ji do autorádia. Pro přehrávání hudby z externího přehrávače použijte audio kabel který připojíte do zdířky v FM Transmitteru (AUX In) pro tento typ připojení určené. K přehrávání hudby z externího zařízení musí být přístroje propojeny audio kabelem.

Produkt je výrobek značky Neuvedeno ,distribuovaný s EAN kódem 2001003461032.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Použité


Podobné zboží značky a kategorie

1 489,- Kč
1 459,- Kč
Detail

Obranný sprej SABRE RED MK-6 proud

Sabre® (security equipment corporation)
510,- Kč
Detail

RockBoard PB No. 05

Black / RokTex / Rockboard
1 390,- Kč
Detail
510,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

FM Transmitter MK Floria MKF-FM900 OBAL POŠKOZEN a další podobné zlevněné zboží z kategorie nezařazené sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Neuvedeno a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Neuvedeno najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

FM Transmitter MK Floria MKF-FM900 OBAL POŠKOZEN
Právě si prohlížíte...

251,- Kč