Fitwood Nástěnné tyče TAIMI MINI, černé

Fitwood Nástěnné tyče TAIMI MINI, černé
11 133 11 133 1863
11 133,- Kč

Původní cena: 11 133,- Kč


Hodnocení:


Fitwood Nástěnné tyče TAIMI MINI, černé z kategorie nezařazené, se slevou kupte přes Chci.cz.

Pink or blueZískejte tento produkt se slevou z obchodu Pink or blue a budete spokojení s dodaným Fitwood Nástěnné tyče TAIMI MINI, černé .

Detailní informace

Podrobnosti o produktu: Nástěnné tyče TAIMI MINI jsou dětskou verzí nástěnných tyčí TAIMI. TAIMI MINI je o něco kratší a užší, aby odpovídal měřítku ostatního dětského nábytku a samozřejmě rozměrům uživatelů mini. Navzdory menším rozměrům unesou hrazdy na stěnu zátěž až 150 kg, takže se na nich může bavit celá rodina. Stěnové hrazdy jsou nejen skvělým fitness vybavením pro dospělé, ale také vynikajícím tréninkovým nástrojem pro děti, který zlepšuje jejich flexibilitu, koordinaci, Balance a sílu. Lezení vychází vstříc přirozené potřebě dětí učit... se novým věcem. Lezení po stěnách umožňuje dětem vidět a zkoumat okolí z nové perspektivy. Výuka lezení je skvělým způsobem, jak být fyzicky aktivní a budovat v dětech sebedůvěru. V kombinaci s gymnastickými kruhy ULPU MINI jsou nástěnné hrazdy ještě univerzálnější tiger . Děti s nimi rády visí, houpají se a učí se nové triky. Navrženo tak, aby podporovalo aktivní životní styl bez kompromisů v oblasti Design nebo udržitelných hodnot. Rozměry a hmotnost: Rozměry ve smontovaném stavu (délka x šířka x výška): 30 x 68 x 190 cm Hmotnost: 19 kg Materiál a péče: Materiál: bříza Součástí dodávky je: Součástí dodávky jsou šrouby, které jsou vhodné pro montáž nástěnných tyčí na nejběžnější betonové stěny nebo dřevěné sloupky za sádrokartonovou stěnou. Varování a bezpečnostní pokyny: Upozornění: Děti by měly nástěnné tyče používat pouze pod dohledem dospělých. Ujistěte se, že používáte šrouby, které jsou vhodné pro vaše stěny. FitWood vždy doporučuje, aby instalaci nástěnných tyčí provedl odborník, aby byla zajištěna správná a bezpečná montáž.

Produkt je výrobek značky Fitwood ,distribuovaný s EAN kódem 6430061242875.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Barva: černá
  • Materiál: Bříza
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Fitwood Nástěnné tyče TAIMI MINI, černé a další podobné zlevněné zboží z kategorie nezařazené sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Fitwood a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Fitwood najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Fitwood Nástěnné tyče TAIMI MINI, černé
Právě si prohlížíte...

11133,- Kč