Fitwood Nástěnné tyče TAIMI, bříza

Fitwood Nástěnné tyče TAIMI, bříza
12 320 12 320 1429
12 320,- Kč

Původní cena: 12 320,- Kč


Hodnocení:


Fitwood Nástěnné tyče TAIMI, bříza z kategorie nezařazené, se slevou kupte přes Chci.cz.

Pink or blueZískejte tento produkt se slevou z obchodu Pink or blue a budete spokojení s dodaným Fitwood Nástěnné tyče TAIMI, bříza .

Detailní informace

Podrobnosti o produktu: Nástěnné hrazdy TAIMI jsou multifunkční tréninkové zařízení pro trénink s vlastní vahou a gymnastiku v inovativním a stylovém skandinávském tvaru. Cvičení na hrazdě lze snadno přizpůsobit různým úrovním síly, protože intenzitu cvičení lze měnit např. nastavením úhlu těla. Nástěnné tyče jsou skvělým způsobem, jak zaměstnat celou rodinu. Stěnové hrazdy jsou nejen skvělým fitness vybavením pro dospělé, ale také vynikajícím tréninkovým nástrojem pro děti, který zlepšuje jejich flexibilitu, koordinaci, Balance a sílu. Horní d...vě příčky se snadno vysunou ze zbytku hrazdy a umožňují tak různorodé cvičení pro dospělé a hru pro děti tiger . Přesto je Design nástěnných tyčí TAIMI nenápadný a elegantní, takže se dokonale začlení do interiéru. Oblý tvar příček zajišťuje přirozený a pevný úchop. Aby byly hrazdy na stěně ještě univerzálnější tiger , lze je kombinovat s posilovacími gumami nebo s gymnastickými kruhy ULPU. Navrženo tak, aby podporovalo aktivní životní styl, aniž by to bylo na úkor Design nebo udržitelných hodnot. Rozměry a hmotnost: Rozměry ve smontovaném stavu (délka x šířka x výška): 30 x 78 x 220 cm Hmotnost: 22 kg Materiál a péče: Materiál: bříza Součástí dodávky je: Součástí dodávky jsou šrouby, které jsou vhodné pro montáž nástěnných tyčí na nejběžnější betonové stěny nebo dřevěné sloupky za sádrokartonovou stěnou. Varování a bezpečnostní pokyny: Upozornění: Děti by měly nástěnné tyče používat pouze pod dohledem dospělých. Ujistěte se, že používáte šrouby, které jsou vhodné pro vaše stěny. FitWood vždy doporučuje, aby instalaci nástěnných tyčí provedl odborník, aby byla zajištěna správná a bezpečná montáž.

Produkt je výrobek značky Fitwood ,distribuovaný s EAN kódem 6430061242783.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Barva: Přírodní
  • Materiál: Bříza
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

9 234,- Kč
Detail
15 406,- Kč
14 078,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Fitwood Nástěnné tyče TAIMI, bříza a další podobné zlevněné zboží z kategorie nezařazené sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Fitwood a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Fitwood najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Fitwood Nástěnné tyče TAIMI, bříza
Právě si prohlížíte...

12320,- Kč