Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Fisher Price Tříkolka Scooter Fun Edition - 6% sleva

-6%
Fisher Price Tříkolka Scooter Fun Edition

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Fisher Price Tříkolka Scooter Fun Edition z kategorie nezařazené, se slevou kupte přes Chci.cz.

Pink or blueZískejte tento produkt se slevou z obchodu Pink or blue a budete spokojení s dodaným Fisher Price Tříkolka Scooter Fun Edition .

Zlevněné zboží

Tato tříkolka Fisher-Price je speciálně navržena pro nejmenší děti. Design má širší základnu než většina ostatních koloběžek. To usnadňuje učení a udržování rovnováhy při jízdě. Koloběžka má na přední straně plastovou část, ve které se během jízdy odrážejí míčky. Tuto funkci lze zapnout a vypnout. Díky robustní konstrukci, speciálně navrženým gumovým rukojetím a zadní nášlapné brzdě je koloběžka ideální pro děti od 3 let. Podrobnosti o produktu: Rozměry (délka x šířka x výška): 58 x 15 x 68 cm Materiál: hliník a plast Hmotnost: 3,4 kg Limit zat...ížení: 50 kg Protiskluzová platforma Exkluzivní Fisher Price Design pro začátečníky Široký a robustní Design nabízí větší stabilitu Míčky se během jízdy odrážejí kolem přední části koloběžky (lze zapnout/vypnout). Bezpečnostní rukojeti a větší kola zajišťují dobrou ovladatelnost. Montáž není nutná Typ jádra kola: Nylonové jádro Věk: od 3 let

Produkt je výrobek značky Fisher Price ,distribuovaný s EAN kódem 8720053800168.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Barva: Pestrobarevná
  • Styl: Univerzál
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Fisher Price Tříkolka Scooter Fun Edition a další podobné zlevněné zboží z kategorie nezařazené sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Fisher Price a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Fisher Price najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Fisher Price Tříkolka Scooter Fun Edition
Právě si prohlížíte... - 6% sleva

1168,- Kč