Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Žádný podobný produkt nenalezen, zkuste vyhledávač a jiná slova!

FIMO efekt 57g METALICKÁ STŘÍBRNÁ - 18% sleva

-18%
FIMO efekt 57g METALICKÁ STŘÍBRNÁ

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


FIMO efekt 57g METALICKÁ STŘÍBRNÁ z kategorie nezařazené, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Kreativní svět a budete spokojení s dodaným FIMO efekt 57g METALICKÁ STŘÍBRNÁ .

Zlevněné zboží

FIMO Efekt 57 g Fimo hmota je polymerová hmota která je vyrobená z umělých modelovacích materiálů, složených z polyvinylchloridu, gelů, pryskyřic, barviv a změkčovadel. Díky své tvárnosti můžeme polymerovou hmotu tvarovat do nejrůznějších tvarů, ze kterých se dají vyrábět šperky či dekorativní nebo bytové doplňky. lehká a měkká hmota, která Vás svou dokonalostí zcela ohrom&iac...ute;. snadné modelování s následným zapečením v troubě při 110°C. pomocí fimo hmoty můžete vytvářet cokoliv vás napadne a po zapečení v troubě, máte krásně barevný a pevný výrobek, který jste si sami zhotovili fantazii se meze nekladou, takový výběr barev má pouze FIMO hmota všechny hmoty jsou zdravotně nezávadné Vlastnosti FIMO Efekt hmoty doplňková hmota k FIMO Soft, FIMO Kids a FIMO Proffesional stejná konzistence jako FIMO Soft tvárná a měkká snadno namícháte nové odstíny po rozbalení můžete ihned modelovat jasné barvy vytvořeno pro přesné míchání jednotlivých barev 8 praktických tvarových prolisů, pomocí kterých jednoduše namícháte váš odstín FIMO efekt můžete vybírat z 8 efektových řad a celkem 36 odstínů. třpytivé transparentní pastelové barvy imitace drahokamů metalické barvy perleťové barvy imitace kamene svítící ve tmě Kvalita ověřená profesionály

Produkt je výrobek značky Fimo Staedtler ,distribuovaný s EAN kódem 4006608817961.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

FIMO efekt 57g METALICKÁ STŘÍBRNÁ a další podobné zlevněné zboží z kategorie nezařazené sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Fimo Staedtler a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Fimo Staedtler najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

FIMO efekt 57g METALICKÁ STŘÍBRNÁ
Právě si prohlížíte... - 18% sleva

53,- Kč