Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Fillikid zimní fusak Manaslu květiny

Fillikid zimní fusak Manaslu květiny

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Fillikid zimní fusak Manaslu květiny z kategorie nezařazené, se slevou kupte přes Chci.cz.

Pink or blueZískejte tento produkt se slevou z obchodu Pink or blue a budete spokojení s dodaným Fillikid zimní fusak Manaslu květiny .

Detailní informace

Úchvatně teplé a barevné v chladném období Zimní fusak Manaslu od společnosti Fillikid je skutečným poutačem. V krásných barvách as milujícím designem dělá období šedi pestřejší. Plyšový límec z falešné kožešiny je odnímatelný a dává zimnímu fusaku další faktor dobrý pocit. Svým vodoodpudivým vnějším materiálem a měkkým materiálem Coral Fleece poskytuje optimální ochranu proti chladu a mokru. Váš miláček bude udržován příjemně v teple, bez ohledu na to, v jakém počasí plánujete výlet. Horní část je zcela odnímatelná, a tak se fusak flexibilně p...řizpůsobuje všem ročním obdobím a jeho jednoduché uchycení znamená, že již neklouže. Fusak je dlouhý 50 x 100 cm a je vhodný pro novorozence a batolata do 24 měsíců a hodí se pro všechny kočárky s 5bodovým systémem bezpečnostních pásů. Podrobnosti o produktu: Podšívka termoregulační a prodyšná Odpuzující vodu Zip kolem dokola Ochrana proti nečistotám uvnitř Horní část na zip Lze použít jako potah sedačky Vnitřní materiál z korálového rouna Vhodný pro kočárky, kočárky a kočárky Technické podrobnosti Rozměry (délka x šířka): 100 x 50 cm Hmotnost: 0,7 kg Lze prát na 30 ° C Materiál: Vnější část 100% polyester, vnitřní část 100% korálový fleece

Produkt je výrobek značky Fillikid ,distribuovaný s EAN kódem 9120094658145.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Barva: Pestrobarevná
  • Styl: Univerzál
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

613,- Kč
450,- Kč
Detail
145,- Kč
Detail
199,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Fillikid zimní fusak Manaslu květiny a další podobné zlevněné zboží z kategorie nezařazené sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Fillikid a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Fillikid najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Fillikid zimní fusak Manaslu květiny
Právě si prohlížíte...

1878,- Kč