Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Filibabba Silikonové hrací kroužky - Rose

Filibabba Silikonové hrací kroužky - Rose

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Filibabba Silikonové hrací kroužky - Rose z kategorie nezařazené, se slevou kupte přes Chci.cz.

Pink or blueZískejte tento produkt se slevou z obchodu Pink or blue a budete spokojení s dodaným Filibabba Silikonové hrací kroužky - Rose .

Detailní informace

Podrobnosti o produktu: Věk: od narození Měkké silikonové hrací kroužky jsou ideální pro zavěšení dětských hraček. Použijte je k zavěšení hraček na deku, kočárek, ohrádku, přebalovací pult a autosedačku. Sada se skládá ze šesti kroužků, které můžete spojit dohromady, abyste hračku přiblížili dítěti. Jeden kroužek lze použít také jako pěkný kroužek na prořezávání zubů. Kroužky pro aktivity jsou dokonalým doplňkem k naší hrací podložce Loui Multi. Prsteny se dodávají ve smíšené sadě v krémové, růžové a krásné vínově červené barvě. Rozměry a hmotn...ost: Rozměry ve smontovaném stavu (délka x šířka x výška): 7,8 x 6,7 x 6 cm Hmotnost: 0,16 kg Materiál a péče: Měkké a ohebné hrací kroužky jsou vyrobeny z odolného a velmi měkkého silikonu, který je 100% bez BPA a ftalátů. Kroužky se snadno čistí v myčce nádobí.

Produkt je výrobek značky Filibabba ,distribuovaný s EAN kódem 5712804021888.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Styl: Univerzál
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Filibabba Silikonové hrací kroužky - Rose a další podobné zlevněné zboží z kategorie nezařazené sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Filibabba a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Filibabba najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Filibabba Silikonové hrací kroužky - Rose
Právě si prohlížíte...

416,- Kč