Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Filibabba Silikonové hrací kroužky - modré

Filibabba Silikonové hrací kroužky - modré

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Filibabba Silikonové hrací kroužky - modré z kategorie nezařazené, se slevou kupte přes Chci.cz.

Pink or blueZískejte tento produkt se slevou z obchodu Pink or blue a budete spokojení s dodaným Filibabba Silikonové hrací kroužky - modré .

Detailní informace

Podrobnosti o produktu: Věk: od narození Měkké silikonové hrací kroužky jsou ideální pro zavěšení dětských hraček. Používejte je k zavěšení hraček na deku, kočárek, ohrádku, přebalovací pult a autosedačku. Sada se skládá ze šesti kroužků, které můžete spojit dohromady a přiblížit tak hračku k dítěti. Jeden kroužek lze použít také jako pěkný kroužek na prořezávání zubů. Kroužky pro aktivity jsou dokonalým doplňkem k naší hrací podložce Loui Multi. Prsteny se dodávají ve smíšené sadě v barvách krémové, prachově zelené a tmavě modré. Rozměry a hmo...tnost: Rozměry ve smontovaném stavu (délka x šířka x výška): 7,8 x 6,7 x 6 cm Hmotnost: 0,16 kg Materiál a péče: Měkké a ohebné hrací kroužky jsou vyrobeny z odolného a velmi měkkého silikonu, který je 100% bez BPA a ftalátů. Kroužky lze snadno mýt v myčce nádobí.

Produkt je výrobek značky Filibabba ,distribuovaný s EAN kódem 5712804021895.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Styl: Univerzál
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Filibabba Silikonové hrací kroužky - modré a další podobné zlevněné zboží z kategorie nezařazené sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Filibabba a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Filibabba najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Filibabba Silikonové hrací kroužky - modré
Právě si prohlížíte...

416,- Kč