Fargotex - Venkovní koberec Madera Acores White - 14% sleva

-14%
Fargotex - Venkovní koberec Madera Acores White
4 471 5 199 1802
4 471,- Kč

Původní cena: 5 199,- Kč


Hodnocení:


Fargotex - Venkovní koberec Madera Acores White z kategorie nezařazené, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Ezidle a budete spokojení s dodaným Fargotex - Venkovní koberec Madera Acores White .

Zlevněné zboží

Venkovní koberec Acores Whiteod Fargotexu je praktickým řešením, ale také dokonalou dekorací.Díky své bílé barvě se skvěle hodí k doplňkům, jako je dřevo nebo ratan.Je vyroben ze 100% polypropylenu, který je odolný vůči silnému slunečnímu záření a všem povětrnostním vlivům.Uplatnění však najde i v kuchyni, koupelně nebo chodbě - tedy všude tam, kde může být vystaven vlhkosti a nečistotám.Díky svému provedení je koberec velmi odolný a snadno se čistí.Tento koberec patří do řady Outdoor/Indoor - lze jej tedy použít jak v exteriéru, tak i v interi...éru.Je odolný vůči skvrnám a proces čištění probíhá bez poškození struktury materiálu.Většinu nečistot z něj lze odstranit nanesením vody na skvrnu a odsátím rozlité látky papírovou utěrkou.Barvu koberce si můžete detailněji prohlédnout v Galerii produktu. Je však nutné zmínit, že grafika je pouze ilustrativní.Koberec je dostupný ve velikosti160x230 cm(+/- 5%).Celková gramáž koberce je 1400g/m2(+/- 5%).Má protiskluzovou podložku, která zabraňuje klouzání po podlaze. Koberec lze použít i na podlahové vytápění.V naší nabídce naleznete i další koberce od výrobce Fargotex. Prohlédnout si je můžete v záložcePodobné produkty.Na židli se vztahuje2-letá záruční dobavýrobce.Zboží Vám bude vždydoručeno ZDARMAna uvedenou adresu v rámci ČR.DŮLEŽITÉ:V případě, že daný produkt nesplňuje Vaše očekávání, máte právo na vrácení zboží do 14 dnů od doručení.

Produkt je výrobek značky Fargotex.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Fargotex - Venkovní koberec Madera Acores White a další podobné zlevněné zboží z kategorie nezařazené sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Fargotex a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Fargotex najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Fargotex - Venkovní koberec Madera Acores White
Právě si prohlížíte... - 14% sleva

4471,- Kč