Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Euro Trade Plus Multifunkční magnetický náramek šířka 7 mm - stříbrný

Euro Trade Plus Multifunkční magnetický náramek šířka 7 mm - stříbrný

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Euro Trade Plus Multifunkční magnetický náramek šířka 7 mm - stříbrný z kategorie nezařazené, se slevou kupte přes Chci.cz.

VivantisZískejte tento produkt se slevou z obchodu Vivantis a budete spokojení s dodaným Euro Trade Plus Multifunkční magnetický náramek šířka 7 mm - stříbrný .

Detailní informace

Multifunkční magnetický náramek využívá kombinaci unikátního spojení čtyř technologií, které jsou prověřeny časem. Působnosti magnetu (ten je zastoupen v barvě kovu), infračerveného záření (komponent v barvě červené), záporných iontů (barva bílá), Germania (barva černá). Magnety - podporují krevní oběh a okysličování krve, tím usnadňují průnik většího množství výživných látek do buněk a odvádění odpadních látek z těla, mají protizánětlivé účinky. Posilují imunitu těla, napomáhají urychlovat hojící procesy, odbourávat otoky, mírnit bolestivé sta...vy. Navozují fyzickou i psychickou pohodu. 3000 Gaussů. Infračervené záření - povzbuzuje aktivitu vodních elementů těla, v důsledku čehož je tělo prohříváno, organické nečistoty a těžké kovy se rychleji vyplavují. Má antibakteriální účinky, posiluje metabolismus. Mírní bolesti svalů a nervů, stimuluje vegetativní nervový systém, posiluje dýchací i kardiovaskulární systém. Záporné ionty - podporují krevní oběh, zlepšují látkovou výměnu, aktivují krevní buňky, podporují somatickou buněčnou aktivitu, posilují imunitu lidského organismu. Snižují náchylnost k nachlazení a chřipkovým onemocněním, mají význam v boji s alergiemi, migrénami, též v případě astmatických záchvatů. Pomáhají tělu odstraňovat únavu a regenerovat. Germanium - posiluje imunitu organismu, obohacuje ho kyslíkem, chrání před volnými radikály, odstraňuje z něj jedovaté látky a má silné analgetické a antirevmatické účinky. Normalizuje krevní tlak i hladinu cholesterolu, zabraňuje kornatění cév, do jisté míry reguluje endokrinní systém a má význam i v prevenci osteoporózy, regenerace buněk zvýšením jejich okysličení. Multifunkční náramek ocení všichni, kteří pociťuji fyzickou bolest, jsou vystaveni stresu a upřednostňují alternativní inovační technologie.

Produkt je výrobek značky Euro Trade Plus ,distribuovaný s EAN kódem 8594055214625.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Styl: Pro ženy
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Euro Trade Plus Multifunkční magnetický náramek šířka 7 mm - stříbrný a další podobné zlevněné zboží z kategorie nezařazené sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Euro Trade Plus a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Euro Trade Plus najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Euro Trade Plus Multifunkční magnetický náramek šířka 7 mm - stříbrný
Právě si prohlížíte...

530,- Kč