Emma & noah spací pytel s nožičkami 0,5 TOG

Emma & noah spací pytel s nožičkami 0,5 TOG
1 601 1 541 837
1 601,- Kč

Původní cena: 1 541,- Kč


Hodnocení:


Emma & noah spací pytel s nožičkami 0,5 TOG z kategorie nezařazené, se slevou kupte přes Chci.cz.

Pink or blueZískejte tento produkt se slevou z obchodu Pink or blue a budete spokojení s dodaným Emma & noah spací pytel s nožičkami 0,5 TOG .

Detailní informace

Spací pytel emma & noah s nožičkami - Absolutní svoboda pohybu: Dětský spací pytel s nožičkami z dresu bez rukávů je ideální zejména pro aktivní a pohyblivé děti, protože umožňuje dítěti rozvíjet jeho touhu po pohybu. Vaše dítě už konečně není omezeno v žádné poloze při spánku, jako je tomu u běžného spacího pytle nebo přikrývky u aktivních dětí. To vám i vašemu dítěti zajistí klidné a dlouhé noci. Kromě toho se nemusíte bát, že by vaše dítě zmrzlo, protože spací pytel nelze kopáním stáhnout.Vysoké light s:✓ Pohodlný zip pro snadné oblékání a s...vlékání✓ Bezpečné zapínání ve výstřihu - žádné ostré hrany v oblasti obličeje a těla✓ Měkce ohraničený výstřih bez štítku✓ Pohodlný lem v průramcíchTyp spacího pytle: spací pytel s nožičkamiUrčete správnou velikost spacího pytle: Správná velikost dětského spacího pytle závisí především na výšce dítěte. Změřte délku dítěte od ramen k nohám, abyste zjistili správnou velikost. (Nepřidávejte další cm.)Teplotní vhodnost: Spací pytel s podšívkou pro teploty od 22 °C (0,5 Tog)Vysoký komfort nošení: Extra měkký a pohodlný kuličkový spací pytel s komfortním bezpečnostním zipem, chráněná brada díky klínu v horní části zapínání, měkký vázaný výstřih bez štítku, podšitý lem v průramcích, dostatečná volnost pohybu v nánožníku.Vysoce kvalitní zpracování a dlouhá životnost: Naše výrobky jsou vyráběny s péčí a důrazem na kvalitu, takže se stanou dlouhotrvajícím společníkem vašeho dítěte. Spací pytel si zachovává svůj tvar, barvu a měkkost i po častém praní. Podrobnosti o produktu: Spací pytel s nohama a květinami rozměry: 60 cm, 70 cm, 90 cm a 110 cm barva: béžová Materiál a pokyny k péči: Materiál: 100% organická bavlna Lze prát při 40 °C Nebělit Nesušte v sušičce Hodnota TOG: 0,5

Produkt je výrobek značky Emma & Noah ,distribuovaný s EAN kódem 4260635093976.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Velikost: 110 cm
  • Barva: Béžová
  • Materiál: 100% bavlna
  • Styl: Pro ženy
  • Stav zboží: Nové

Další velikosti a varianty


Podobné zboží značky a kategorie

Emma & noah spací pytel 0,5 TOG

Tyrkysová / 100% bavlna / Emma & noah
1 478,- Kč
Detail

Emma & noah spacák Mint

Zelená / Bio-bavlna / Emma & noah
1 355,- Kč
Detail

Emma &noah spací pytel s nožičkami 0,5 TOG

Hnědá / 100% bavlna / Pro ženy / Emma & noah
1 219,- Kč
Detail
1 725,- Kč
Detail

Emma & noah bed snake Floral Sand

Béžová / 100% bavlna / Emma & noah
1 187,- Kč
1 042,- Kč
Detail
1 108,- Kč
Detail
1 355,- Kč
Detail
1 601,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Emma & noah spací pytel s nožičkami 0,5 TOG a další podobné zlevněné zboží z kategorie nezařazené sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Emma & Noah a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Emma & Noah najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Emma & noah spací pytel s nožičkami 0,5 TOG
Právě si prohlížíte...

1601,- Kč