Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Ella & Max PŘÍBĚHY PRO KLUKY (2), kteří se nebojí být výjimeční

Ella & Max PŘÍBĚHY PRO KLUKY (2), kteří se nebojí být výjimeční

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Ella & Max PŘÍBĚHY PRO KLUKY (2), kteří se nebojí být výjimeční z kategorie nezařazené, se slevou kupte přes Chci.cz.

PexoZískejte tento produkt se slevou z obchodu Pexo a budete spokojení s dodaným Ella & Max PŘÍBĚHY PRO KLUKY (2), kteří se nebojí být výjimeční .

Detailní informace

PŘÍBĚHY PRO KLUKY (2), kteří se nebojí být výjimeční Nečekejte tu ale příbehy žádných akčních hrdinů zachraňujících lidstvo ani miláčků osudu, kterým sudičky nadelily krásu, inteligenci, štestí a bohatství už do kolébky. Ne – každá z osobností v téhle knize si musela vybojovat nejaký svůj zápas. Nekdo se dokázal vzeprít nepríznivému životnímu údelu, vymanit se z prostredí, odkud vzešel, vypracovat se díky své píli či neotresitelné důvere v sebe sama. Jiný se nebál vybočit z rady, prolamovat společenská tabu, čelit predsudkům nebo autoritám, čas...to navzdory nesnázím a velkému nebezpečí. Další z hrdinů se vzdali svého pohodlí, aby pomáhali druhým, nebo za ne dokonce bojovali, protože jim nebyl lhostejný jejich osud ani osud našeho sveta jako celku. Ať už jde o chlapce a muže slavné či méne slavné, hrdiny z doby minulé anebo současné, každý jeden z jejich príbehů dokáže zaujmout a hluboce oslovit. Všechny totiž ukazují, že človek nemusí být zrovna superhrdinou, aby dokázal být vzorem pro ostatní! Nenechte si ujít další stovku medailonků úžasných osobností a jejich osudů!

Produkt je výrobek značky Ella & Max ,distribuovaný s EAN kódem 9788088276708.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Ella & Max PŘÍBĚHY PRO KLUKY (2), kteří se nebojí být výjimeční a další podobné zlevněné zboží z kategorie nezařazené sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Ella & Max a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Ella & Max najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Ella & Max PŘÍBĚHY PRO KLUKY (2), kteří se nebojí být výjimeční
Právě si prohlížíte...

389,- Kč