Eliptický trenažér HS-070C Buzz červený

Eliptický trenažér HS-070C Buzz červený
12 890 12 290 1431
12 890,- Kč

Původní cena: 12 290,- Kč


Hodnocení:


Eliptický trenažér HS-070C Buzz červený z kategorie nezařazené, se slevou kupte přes Chci.cz.

Hop SportZískejte tento produkt se slevou z obchodu Hop Sport a budete spokojení s dodaným Eliptický trenažér HS-070C Buzz červený .

Detailní informace

Eliptický trenažér HS-070C Buzz je zařízení určené pro náročné uživatele. Zařízení je mimořádně stabilní a díky masivní konstrukci (18 kg systém setrvačníku) Vám umožňuje provádět trénink přímo v bytě nebo domácí tělocvičně na skutečně nejvyšší úrovni. Plynulý, elektronicky řízený magnetický odpor zajišťuje naprosté pohodlí při používání. Eliptický trenažér zaručuje rychlé a efektivní obohacení tréninku a zlepšení celkové fyzické kondice. Ergonomický design a široké nášlapy zaručují, že trénink na tomto zařízení nezatěžuje kolena a klouby a zár...oveň je zcela plynulý a bezpečný.
Pozor! Tablet a láhev na vodu zobrazené na obrázcích nejsou součástí zařízení.
Multifunkční tréninkový počítač
Tréninkový počítač umožňuje ovládat nejdůležitější parametry: čas, rychlost, vzdálenost, kalorie a pulz. Navíc funkce Recovery Vám umožňuje provést orientační test tělesné kondice. Body Fat určí hladinu tělesného tuku a dotykové senzory Vám umožní měřit Váš puls. Zajímavý je i program HRC, který je řízen prací Vašeho srdce. Obtížnost tréninku bude po celou dobu přizpůsobena Vašemu pulsu.
Dotykové snímače pulsu
Prohlédněte si svůj puls s citlivými dotykovými senzory umístěnými v rukojetích! Výsledek měření se zobrazí na displeji. Během tréninku stačí položit ruce na ně, abyste ho zkontrolovali. Správný puls je klíčovým prvkem pro urychlení dosažení vašeho cíle. Ať už jde o spalování tuků, zlepšení kondice nebo posílení vytrvalosti - optimální tep vám vždy pomůže dosáhnout výsledků efektivněji!
Transportní válečky
Po tréninku se nemusíte obávat, že Vaše obývák bude stále vypadat jako tělocvična.  Díky funkčním transportním válečkům, zabudovaným do předního stabilizátoru, můžete zařízení snadno přesunout na jiné místo.
Protiskluzové nášlapy
Bezpečnost během tréninku je nezbytná, a proto je trenažér vybaven širokými protiskluzovými nášlapy pro chodidla. Díky nim si můžete být jisti, že Vaše nohy se nebudou pohybovat, což Vám umožní koncentrovat se na tréninku.
Magnetický systém odporu
18 kg magnetický odporový systém Flywheel zaručuje, že trénink na eliptickém trenažéru Buzz nepřetíží vaše kolena. Díky němu je provoz zařízení také plynulá a tichá - můžete cvičit bez obav z vyrušování sousedů nebo buzení dětí.
Držák na láhev
Nezapomeňte na hydrataci během dlouhodobých a intenzivních tréninků! Na předním rámu zařízení, pod počítačem, je držák na láhev - nemusíte si dělat přestávky během cvičení, abyste sáhli po vodě. Pozor: láhev na vodu není součástí zařízení
Systém dvojitých kolejníc
Eliptický trenažér Buzz je vybaven systémem dvojitých kolejnic, na kterých se pohybují nožní podložky. Použití dvojitých kolejnic poskytuje nejvyšší komfort během cvičení. Bez ohledu na hmotnost uživatele je trénink plynulý a tichý.
Vyrovnávací patky
Možnost přesného vyrovnání stroje s vyrovnávacími nožičkami umístěnými v předním a zadním stabilizátoru umožňuje eliminovat možný problém nerovného terénu. Nožičky mají až 6 možných nastavení - zařízení lze perfektně umístit na jakýkoliv povrch a váš trénink bude pohodlný a bezpečný.
Technické údaje:
Výrobce: Hop-Sport
Model: HS 070C BUZZ
Hmotnost zařízení: 51 kg
Nosnost: 150 kg
Délka kroku: 400 mm
Faktor Q: 180 mm
Napájení 230V 
Systém odporu: 18 kg
Měření pulsu: Ano
Elektronické nastavení odporu: 16 stupňů
Systém odporu: magnetický
Rozměry nášlapů: 39 x 14 cm
Protiskluzové nášlapy: Ano (sklon 2 ° dovnitř)
Nivelační nožičky: Ano (vyrovnávání při nerovném povrchu)
Transportní kolečka: ano
Výška 169 cm
Šířka 62 cm
Délka 165 cm
Rozměry balíku: 121 x 76 x 45 cm
Specifikace počítače
Čas: ano
Rychlost: Ano
Vzdálenost: Ano
Spálené kalorie: Ano
Tep: Ano

Produkt je výrobek značky Hop-sport ,distribuovaný s EAN kódem 5902308220065.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Eliptický trenažér HS-070C Buzz červený a další podobné zlevněné zboží z kategorie nezařazené sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Hop-sport a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Hop-sport najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Eliptický trenažér HS-070C Buzz červený
Právě si prohlížíte...

12890,- Kč