Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Elektrokoloběžka Street Surfing Voltaik MGT 350, bílá

Elektrokoloběžka Street Surfing Voltaik MGT 350, bílá
Elektrokoloběžka Street Surfing Voltaik MGT 350, bílá
Elektrokoloběžka Street Surfing Voltaik MGT 350, bílá
Elektrokoloběžka Street Surfing Voltaik MGT 350, bílá

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Elektrokoloběžka Street Surfing Voltaik MGT 350, bílá z kategorie nezařazené, se slevou kupte přes Chci.cz.

OKAYZískejte tento produkt se slevou z obchodu OKAY a budete spokojení s dodaným Elektrokoloběžka Street Surfing Voltaik MGT 350, bílá .

Detailní informace

Elektrická koloběžka Voltaik MGT 350 Nechte se dopravit do práce, do školy nebo za zábavou rychle a pohodlně na elektrické koloběžce Street Surfing Voltaik MGT 350 v bílé barvě. Stylová elektrokoloběžka do města vám nejenže pomůže ušetřit náklady za benzín nebo jízdenky, ale současně vás do cíle vaší cesty doveze rychlostí až 25 km/h, nabízí působivý dojezd až 30 km na jedno nabití a zbaví vás obav z defektu díky použití 8,5“ bezdušových pneumatik. Rychlé a zábavné jízdy Zapomeňte na zdlouhavé popojíždění v městských kolonách nebo tlačení se v ...metru či tramvaji. Na elektrické koloběžce s motorem o výkonu 350 W, který produkuje zábavné jízdy rychlostí až 25 km/h, se dopravíte do školy nebo práce rychleji než kdy dříve. Integrovaný LCD displej vám nejenže zajistí přehled o jízdních statistikách, ale současně umožní výběr ze 4 rychlostních režimů. Intuitivní ovládání s mobilní aplikací Veškeré důležité statistiky o jízdě, včetně ujeté vzdálenosti i možnost nastavení maximální rychlosti v jízdním režimu nebo rychlosti potřebné pro zapnutí tempomatu, najdete po spárování s mobilním telefonem v intuitivní mobilní aplikaci Voltaik. Vedle toho vám umožní také zamknout koloběžku proti nechtěné manipulaci, včetně zadání vlastního PIN. Pohodlné cesty bez obav z defektu Dejte sbohem obavám z nechtěného defektu při cestě do práce. Užijte si všechny vaše cesty v pohodlí a bez nutnosti měnit propíchnuté kolo na 8,5“ bezdušových pneumatikách. Ty nejenže díky zadnímu dvojitému odpružení zajišťují pohodlí i při jízdě po drobných nerovnostech, ale zároveň jsou dokonale odolné proti defektu. Bezpečné cesty ve dne i v noci Díky výkonnému přednímu LED světlu si můžete užít bezpečné cesty i v noční tmě. Světlo dokonale osvítí prostor před vámi a společně se zadním brzdovým světlem a odrazkami po všech stranách koloběžky zajišťuje, že vás ve tmě nikdo nepřehlédne. Bezpečnost jízdy pak ještě zvyšují přední elektronická a zadní kotoučová brzda, které v případě nebezpečí na cestě zajišťují rychlé brzdění, se sníženým opotřebením brzdových destiček. Dlouhý dojezd až 30 km Objevujte skrytá zákoutí města a dorazte do cíle vaší cesty bez obav z vybité baterie. Elektrokoloběžka Voltaik MGT 350 nadchne překvapivě dlouhým dojezdem až 30 km na jedno nabití, který má na starosti Li-lon baterie s kapacitou 10 Ah. Tu navíc v případě potřeby dobijete přenosnou nabíječkou z 220V zásuvky během pouhých 8 hodin. Složení během pouhých 2 vteřin Po příjezdu z cest můžete koloběžku složit pomocí důmyslného skládacího mechanismu během pouhých 2 vteřin a díky poměrně nízké hmotnosti 14 kg ji jednoduše vynést do schodů nebo uložit v garáži. Díky kvalitnímu provedení s rámem z leteckého hliníku, který snese zatížení až 120 kg, je navíc koloběžka odolná proti vodě i prachu dle standardu IPX4.

Produkt je výrobek značky Street Surfing ,distribuovaný s EAN kódem 0813398026442.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Elektrokoloběžka Street Surfing Voltaik MGT 350, bílá a další podobné zlevněné zboží z kategorie nezařazené sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Street Surfing a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Street Surfing najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Elektrokoloběžka Street Surfing Voltaik MGT 350, bílá
Právě si prohlížíte...

8490,- Kč