Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Elektrokoloběžka Ninebot KickScooter D28E 25km/h, 28km, červená

Elektrokoloběžka Ninebot KickScooter D28E 25km/h, 28km, červená
Elektrokoloběžka Ninebot KickScooter D28E 25km/h, 28km, červená
Elektrokoloběžka Ninebot KickScooter D28E 25km/h, 28km, červená
Elektrokoloběžka Ninebot KickScooter D28E 25km/h, 28km, červená

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Elektrokoloběžka Ninebot KickScooter D28E 25km/h, 28km, červená z kategorie nezařazené, se slevou kupte přes Chci.cz.

OKAYZískejte tento produkt se slevou z obchodu OKAY a budete spokojení s dodaným Elektrokoloběžka Ninebot KickScooter D28E 25km/h, 28km, červená .

Detailní informace

Elektrokoloběžka Ninebot KickScooter D28E Elektrická koloběžka Segway Ninebot KickScooter D28E se stane vašim nepostradatelným společníkem na cesty po městě. Se svým 300W motorem vás doveze svižnou rychlostí až 25 km/h na nákup, do školy nebo za zábavou, na jedno nabití zvládne dojezd až 28 km a se svým klasickým designem s červenými stupačkami upoutá pozornost okolí. Pohodlí na všech cestách Užívejte si maximálně pohodlnou jízdu i po nerovnostech nebo dlažebních kostkách. Velké 10“ vzduchové pneumatiky s duší zajišťují na cestách váš komfort, ...zatímco polymerová podšívka a otěruvzdorný plášť přináší potřebnou stabilitu na všech typech povrchů a prodlužují životnost pneumatik. Jízdy rychlostí až 25 km/h Svižné cesty do vašeho cíle zajišťuje výkonný 300W motor umístěný v předním kole, který produkuje jízdu rychlostí až 25 km/h a umožňuje dosáhnout až 15% úhlu stoupání. Na výběr máte ze čtyř jízdních režimů s různými rychlostmi v podobě úsporného Eco režimu, standardního režimu, sportovního režimu a režimu chůze. Pohodlné ovládání na barevném displeji Nejen přepínání mezi jízdními režimy zvládnete jednoduše jediným dotykem. Dobře čitelný barevný LED displej zasazený do palubní desky umožňuje zapnutí a vypnutí koloběžky, ovládání předního světla nebo volbu mezi jízdními režimy pomocí praktického tlačítka. Kvalitní osvětlení Protože vaše bezpečnost je to nejdůležitější, je koloběžka osazena kvalitním osvětlením, díky kterému vás nikdo nepřehlédne ani při jízdách za tmy. Přední 2,1W světlo při nočních cestách dokonale osvítí prostor před vámi, zatímco zadní brzdové světlo nepřehlédnou ostatní účastníci provozu. Přední, boční i zadní část koloběžky je navíc vybavena certifikovanými odrazkami E-MARK. Spolehlivý brzdový systém Maximálně rychlé a přitom bezpečné brzdění v případě překážky na cestě mají na starosti dvě nezávislé brzdy ovládané jednou páčkou. Přední elektronická brzda s protiblokovacím systémem E-ABS a zadní bubnová brzda zajišťují po stisknutí páčky bezpečné zastavení. Styl a odolnost v jednom Elektrokoloběžka Ninebot zaujme klasickým designem, kterému ale dodávají neotřelý vzhled stylové jasně červené stupačky. Dvojitý trubkový rám vytváří silnou a stabilní konstrukci koloběžky s nosností do 120 kg, pro kterou navíc díky voděodolnému krytí IPX5 nejsou problémem ani cesty v dešti. Navzdory tomu nabízí velice snadné dvoustupňové složení pro pohodlné přenášení. Dlouhý dojezd díky systému BMS Dorazte vždy do svého cíle. Díky baterii s kapacitou 275 Wh nabízí koloběžka dojezd až 28 km na jedno nabití a její kompletní dobití zabere jen přibližně 5 hodin. Její dojezd ještě prodlužuje systém Smart Battery Management, který během jízd bedlivě sleduje výkon baterie a zabraňuje plýtvání energie.

Produkt je výrobek značky Segway ,distribuovaný s EAN kódem 8720254406022.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Elektrokoloběžka Ninebot KickScooter D28E 25km/h, 28km, červená a další podobné zlevněné zboží z kategorie nezařazené sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Segway a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Segway najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Elektrokoloběžka Ninebot KickScooter D28E 25km/h, 28km, červená
Právě si prohlížíte...

12990,- Kč