Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Elektrokoloběžka Ninebot eKickscooter Zing C20, 10km/h, až 20km O

Elektrokoloběžka Ninebot eKickscooter Zing C20, 10km/h, až 20km O
Elektrokoloběžka Ninebot eKickscooter Zing C20, 10km/h, až 20km O
Elektrokoloběžka Ninebot eKickscooter Zing C20, 10km/h, až 20km O
Elektrokoloběžka Ninebot eKickscooter Zing C20, 10km/h, až 20km O

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Elektrokoloběžka Ninebot eKickscooter Zing C20, 10km/h, až 20km O z kategorie nezařazené, se slevou kupte přes Chci.cz.

OKAYZískejte tento produkt se slevou z obchodu OKAY a budete spokojení s dodaným Elektrokoloběžka Ninebot eKickscooter Zing C20, 10km/h, až 20km O .

Detailní informace

Důvod zařazení do bazarového zboží – výrobek má poškozený obal. Elektrokoloběžka pro děti Ninebot eKickScooter Zing C20 Pořiďte svým dospívajícím dětem úžasný dárek, který si okamžitě zamilují, v podobě elektrické koloběžky Ninebot eKickScooter Zing C20. Koloběžka se stylovým černým rámem a červenými prvky kol a loga je vhodná pro děti od 10 let, které si budou moci užívat jízdu rychlostí až 16 km/h, dlouhý dojezd až 20 km na jedno nabití nebo pohodlné přenášení díky nízké hmotnosti 10 kg a snadnému složení. Výběr ze tří jízdních režimů Elektro...koloběžka Zing C20 nabízí výběr z tří jízdních režimů podle zkušeností, věku nebo potřeb vašeho dítěte. Pro začátečníky je ideální bezpečný režim s maximální rychlostí až 10 km/h a jemnou akcelerací plynu, u režimu Cruise se stačí odrazit a koloběžka zrychlí až na 16 km/h, zatímco zkušenější řidiči ocení režim Turbo s rychlou akcelerací plynu a zrychlením až na 16 km/h, které má na starosti výkonný 150W motor. Brzda s rekuperací energie Maximálně bezpečné brzdění zajišťuje výkonná ručně ovládaná sdružená brzda s funkcí EBS pro rekuperaci energie, která současně ukládá přebytečnou energii vzniklou při brzdění pro delší dojezd. Brzdový systém je integrovaný uvnitř kol, aby nedošlo k jejich nechtěnému poškození. Silné a odolné provedení Vysokou odolnost zajišťuje dvojitý trubkový rám vyrobený z vysoce houževnaté oceli s trojúhelníkovou strukturou. Díky nášlapné plošině z protiskluzového materiálu, která dobře tlumí vibrace, bude mít dítě při jízdě dobrou stabilitu. Koloběžka má nosnost až 50 kg a díky krytí IPX4 je odolná vůči dešti a stříkající vodě. Snadné složení a přenášení Navzdory svému kvalitnímu provedení si elektrická koloběžka zachovává nízkou hmotnost 10 kg, která ve spojení se snadným složením umožňuje pohodlné přenášení do schodů nebo převážení v kufru auta. Pohodlí bez obav z defektu Vaše děti si budou moci užívat pouze zábavou jízdu, bez starostí z defektu. Vysoce elastické 7“ plné gumové pneumatiky jsou odolné proti opotřebení a defektu, není nutné je hustit, nabízí pohodlí i na nerovných cestách a díky vysoké přilnavosti zabraňují prokluzu. Kompaktní baterie s dojezdem 20 km Kompaktní sada baterií s inteligentním systémem správy (BMS) schovaná v podvozku koloběžky zajišťuje dlouhý dojezd až 20 km na jedno nabití. Díky tomu vaše ratolest bezpečně dorazí do školy i zpět a může si užít celé odpoledne venku s kamarády bez starostí z vybité baterie. Pohodlné protiskluzové rukojeti Příjemné držení umožňují protiskluzové rukojeti vyrobené z materiálu TPR. Díky tomu nabízí řídítka bezpečný úchop a TPR materiál zároveň umožňuje snadné čištění.

Produkt je výrobek značky Neuvedeno ,distribuovaný s EAN kódem 2001003400994.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Použité


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Elektrokoloběžka Ninebot eKickscooter Zing C20, 10km/h, až 20km O a další podobné zlevněné zboží z kategorie nezařazené sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Neuvedeno a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Neuvedeno najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Elektrokoloběžka Ninebot eKickscooter Zing C20, 10km/h, až 20km O
Právě si prohlížíte...

6741,- Kč