Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Elektrokoloběžka MS Energy Neutron N3, 25km/h, až 25km, černá OBA

Elektrokoloběžka MS Energy Neutron N3, 25km/h, až 25km, černá OBA
Elektrokoloběžka MS Energy Neutron N3, 25km/h, až 25km, černá OBA
Elektrokoloběžka MS Energy Neutron N3, 25km/h, až 25km, černá OBA
Elektrokoloběžka MS Energy Neutron N3, 25km/h, až 25km, černá OBA

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Elektrokoloběžka MS Energy Neutron N3, 25km/h, až 25km, černá OBA z kategorie nezařazené, se slevou kupte přes Chci.cz.

OKAYZískejte tento produkt se slevou z obchodu OKAY a budete spokojení s dodaným Elektrokoloběžka MS Energy Neutron N3, 25km/h, až 25km, černá OBA .

Detailní informace

Důvod zařazení do bazarového zboží – výrobek má poškozený obal. MS Energy Neutron N3 Ideální dopravní prostředek do města Užijte si pohodlnou a bezpečnou jízdu po městě s elektrickou koloběžkou MS Energy Neutron N3 v černém provedení. Koloběžka Neutron N3 se stane vašim každodenním společníkem, který dosahuje rychlosti až 25 km/h, umožňuje dojezd na vzdálenost 20 – 28 km a s 10" koly s měkkým pružinovým tlumičem se postará o vaše pohodlí. Na vaše cesty po městě se nyní budete těšit. Maximální pohodlí na cestách E-koloběžka Neutron N3 je ideální...m dopravním prostředkem za dobrou cenu pro vaše cesty do práce, na nákup nebo projížďky po parku. Umožní vám totiž vyhnout se husté dopravě a doveze vás tam, kam potřebujete, mnohem rychleji než kdy dříve. Lehký hliníkový mechanismus dělá koloběžku snadno skládací a přenosnou. Velká 10palcová kola se vzduchovými pneumatikami a zadním měkkým pružinovým tlumičem nárazů navíc zajišťují na vašich cestách maximální pohodlí. Přehledný LCD displej Veškeré důležité informace, včetně stavu baterie nebo rychlosti jízdy najdete na přehledném LCD displeji. Další praktické informace a nastavení najdete v aplikaci ve vašem chytrém telefonu s operačním systémem iOS nebo Android. Díky odolnému hliníkovému rámu navíc koloběžka disponuje nosností až 100 kg. Bezpečí na prvním místě Lehká konstrukce, snadné použití a výborný dojezd až 28 km na jedno nabití dělá z koloběžky ideální dopravní prostředek pro cesty po městě. K vašemu pohodlí přitom výrazně přispívají velká kola a zadní tlumič nárazů. Maximální bezpečí zajišťují přední a zadní světlo nebo účinná kotoučová brzda. Elektrická přední brzda navíc při brzdění vrací energii do baterie, čímž ji dobíjí. Základní vlastnosti: Materiál: Hliník Velikost kola: 10" Odpružení: zadní Světla: přední a zadní Maximální zatížení (kg): 100 Max. rychlost: 25 km / h Dojezd: 20 - 28 km Motor: 350W Baterie: 36 V, 7,5 Ah Rám: hliník Max. úhel stoupání:

Produkt je výrobek značky Energy ,distribuovaný s EAN kódem 2001003421418.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Použité


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Elektrokoloběžka MS Energy Neutron N3, 25km/h, až 25km, černá OBA a další podobné zlevněné zboží z kategorie nezařazené sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Energy a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Energy najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Elektrokoloběžka MS Energy Neutron N3, 25km/h, až 25km, černá OBA
Právě si prohlížíte...

8091,- Kč