Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Elektrokoloběžka Eljet Master až 30 km/h, až 25 km

Elektrokoloběžka Eljet Master až 30 km/h, až 25 km
Elektrokoloběžka Eljet Master až 30 km/h, až 25 km
Elektrokoloběžka Eljet Master až 30 km/h, až 25 km
Elektrokoloběžka Eljet Master až 30 km/h, až 25 km

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Elektrokoloběžka Eljet Master až 30 km/h, až 25 km z kategorie nezařazené, se slevou kupte přes Chci.cz.

OKAYZískejte tento produkt se slevou z obchodu OKAY a budete spokojení s dodaným Elektrokoloběžka Eljet Master až 30 km/h, až 25 km .

Detailní informace

Elektrická koloběžka Eljet Master Užijte si rychlejší a pohodlnější cesty do práce, školy nebo za zábavou na skvěle vybavené elektrické koloběžce pro začátečníky i pokročilejší jezdce. Elektrická koloběžka Eljet Master zaujme kvalitní výbavou v podobě motoru o výkonu 350 W, který zajišťuje jízdy rychlostí až 30 km/h, dlouhým dojezdem až 25 km na jedno nabití nebo pohodlnými 10“ nafukovacími pneumatikami s odpružením. Svižný výkon a dlouhý dojezd Cestujete často po městě a chcete se do cíle vaší cesty dostat rychleji a pohodlněji než v MHD nebo ...autě? Stačí si pořídit elektrokoloběžku Eljet, na které si díky silnému motoru o výkonu 350 W užijete svižné a zábavné jízdy s výběrem ze tří rychlostních režimů, z nichž nejvyšší dosahuje rychlosti až 30 km/h. Uvnitř koloběžky se pak nachází baterie o kapacitě 8000 mAh, která zajišťuje dlouhý dojezd až 25 km na jedno nabití. Pohodlí na cestách Elektrokoloběžka Eljet Master vám nabídne maximální komfort i při jízdě po nerovnostech díky velkým 10" nafukovacím pneumatikám. Ty jsou navíc vybaveny odpružením, které ve spojení s bytelnou konstrukcí koloběžky zajišťuje pohodlí i při jízdě po dlažebních kostkách. Bezpečnostní výbava Pokud se domů vracíte za tmy, je důležité, aby o vás věděli i ostatní účastníci provozu. Právě proto je koloběžka Eljet vybavena předním, zadním i brzdovým světlem. Kvalitní výbavu pak ještě doplňuje klakson, protiskluzová podložka nebo pogumovaná řídítka, zajišťující vaše bezpečí při jízdě. Snadné složení a přenášení Navzdory tomu, že koloběžka hned na první pohled ohromí svou bytelnou a odolnou konstrukcí ze slitiny hliníku, zaujme zároveň sklopným provedením, které ve spojení s nízkou hmotností 15,4 kg umožňuje snadné přenášení koloběžky do schodů nebo převážení v autě. Díky kvalitnímu provedení navíc nabízí maximální nosnost až 100 kg.

Produkt je výrobek značky Neuvedeno ,distribuovaný s EAN kódem 8594176635170.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Elektrokoloběžka Eljet Master až 30 km/h, až 25 km a další podobné zlevněné zboží z kategorie nezařazené sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Neuvedeno a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Neuvedeno najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Elektrokoloběžka Eljet Master až 30 km/h, až 25 km
Právě si prohlížíte...

10669,- Kč