Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Elektrokoloběžka Eljet E-210 až 25 km/h, až 22 km

Elektrokoloběžka Eljet E-210 až 25 km/h, až 22 km
Elektrokoloběžka Eljet E-210 až 25 km/h, až 22 km
Elektrokoloběžka Eljet E-210 až 25 km/h, až 22 km
Elektrokoloběžka Eljet E-210 až 25 km/h, až 22 km

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Elektrokoloběžka Eljet E-210 až 25 km/h, až 22 km z kategorie nezařazené, se slevou kupte přes Chci.cz.

OKAYZískejte tento produkt se slevou z obchodu OKAY a budete spokojení s dodaným Elektrokoloběžka Eljet E-210 až 25 km/h, až 22 km .

Detailní informace

Elektrická koloběžka Eljet E-210 Užijte si rychlejší a pohodlnější cesty do práce, školy nebo za zábavou na elektrické koloběžce ideální nejen pro začátečníky, ale i pokročilejší jezdce. Elektrická koloběžka Eljet E-210 zaujme nejen svou dostupnou cenou, ale i kvalitní výbavou v podobě motoru o výkonu 350 W, který zajišťuje jízdy rychlostí až 25 km/h, dlouhým dojezdem až 22 km na jedno nabití nebo 8“ pneumatikami s odolností proti defektu. Svižný výkon a dlouhý dojezd Cestujete často po městě a chcete se do cíle vaší cesty dostat rychleji a poh...odlněji než v MHD nebo autě? Stačí si pořídit elektrokoloběžku Eljet, na které si díky silnému motoru o výkonu 350 W užijete svižné a zábavné jízdy s výběrem ze tří rychlostních režimů, z nichž nejvyšší dosahuje rychlosti až 25 km/h. Uvnitř koloběžky se pak nachází Li-lon baterie o kapacitě 6 Ah, která zajišťuje dlouhý dojezd až 22 km na jedno nabití. Odolnost proti defektu Nejenže vám nabídne maximální komfort při jízdě na zpevněných površích, ale díky bezúdržbovým pneumatikám vám navíc odpadnou starosti s možným defektem. Velké 8“ bezdušové pneumatiky s malým předním odpružením jsou naprosto odolné vůči defektu, takže se zbavíte nepříjemných výměn a lepení duší. Kvalitní osvětlení Pokud se domů vracíte za tmy, je důležité, aby o vás věděli i ostatní účastníci provozu. Právě proto je koloběžka Eljet vybavena nejen předním světlem o výkonu 1,5 W, které rozzáří cestu před vámi, ale také zadním světlem s funkcí blikání při brzdění, které upozorní auta jedoucí za vámi. Pohodlné ovládání Veškeré důležité informace o vaší jízdě budete mít vždy na očích na přehledném LED displeji s tlačítkem pro rychlé a snadné ovládání rychlostních režimů, zapnutí a vypnutí koloběžky nebo rozsvícení světel. Snadné složení a přenášení Elektrická koloběžka Eljet disponuje kompaktními rozměry s možností složení a nízkou hmotností pouhých 13 kg, což výrazně usnadňuje její přenášení do schodů nebo převážení v autě. Navzdory tomu nabízí vysokou odolnost, takže bez problémů uveze jezdce o hmotnosti až 120 kg.

Produkt je výrobek značky Neuvedeno ,distribuovaný s EAN kódem 8594176636641.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Elektrokoloběžka Eljet E-210 až 25 km/h, až 22 km a další podobné zlevněné zboží z kategorie nezařazené sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Neuvedeno a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Neuvedeno najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Elektrokoloběžka Eljet E-210 až 25 km/h, až 22 km
Právě si prohlížíte...

8390,- Kč