Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Elektrokoloběžka Ducati Pro-II Evo, až 25 km/h, až 40 km

Elektrokoloběžka Ducati Pro-II Evo, až 25 km/h, až 40 km
Elektrokoloběžka Ducati Pro-II Evo, až 25 km/h, až 40 km
Elektrokoloběžka Ducati Pro-II Evo, až 25 km/h, až 40 km
Elektrokoloběžka Ducati Pro-II Evo, až 25 km/h, až 40 km

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Elektrokoloběžka Ducati Pro-II Evo, až 25 km/h, až 40 km z kategorie nezařazené, se slevou kupte přes Chci.cz.

OKAYZískejte tento produkt se slevou z obchodu OKAY a budete spokojení s dodaným Elektrokoloběžka Ducati Pro-II Evo, až 25 km/h, až 40 km .

Detailní informace

Elektrokoloběžka Ducati PRO-II Evo Ducati PRO-II Evo je stylová a skvěle vybavená koloběžka, která vám se svým dvojitým odpružením pomůže zdolat i tu nejhrbolatější cestu. Užijte si maximálně pohodlné cesty do práce, školy nebo za zábavou na 10“ bezdušových pneumatikách s předním i zadním odpružením, dorazte do cíle své cesty rychlostí až 25 km/h a objevujte zákoutí města díky dlouhému dojezdu až 40 km. Přední a zadní odpružení Užijte si maximální pohodlí i na těch nejhorších cestách. Na rozdíl od jiných koloběžek, nabízí Ducati PRO-II Evo kval...itní přední i zadní odpružení, které výrazně přispívá k vašemu komfortu při jízdě a to i na delších trasách. Silný výkon pro svižné jízdy Dorazte do cíle své cesty rychleji než kdy dříve. Silný 350W motor vám umožní vybrat si ze tří rychlostních režimů, přičemž dokáže produkovat jízdu rychlostí až 25 km/h a zdolat až 20% stoupání. Bezkartáčový motor navíc vyžaduje jen minimální údržbu a má velmi nízkou míru opotřebení. Dlouhý dojezd až 40 km Elektrokoloběžka Ducati se stane vašim ideálním společníkem na každou cestu po městě. Nejenže díky silnému motoru, 374Wh baterii a tělu ze slitiny hořčíku zajišťuje dlouhý dojezd až 40 km na jedno nabití, ale díky možnosti složení a hmotnosti 16,7 kg ji můžete jednoduše přenášet v ruce nebo převážet v MHD. Správa v mobilní aplikaci Spoustu zajímavých možností skrývá mobilní aplikace. Pomocí vestavěné Bluetooth konektivity můžete pro správu koloběžky využít mobilní aplikaci dostupnou na App Store i Google Play a sledovat veškeré důležité statistiky na svém mobilním telefonu. Jízdy bez obav z defektu Nedělejte si starosti s defektem. Velké 10“ přední a zadní bezdušové pneumatiky minimalizují riziko proražení a přitom zajišťují pohodlí na cestách. Vaše bezpečí pak mají na starosti přední elektrická a zadní kotoučová brzda se systémem KERS, které zajišťují rychlé brzdění a zároveň prodlužují dojezd.

Produkt je výrobek značky Ducati ,distribuovaný s EAN kódem 8052679452989.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Elektrokoloběžka Ducati Pro-II Evo, až 25 km/h, až 40 km a další podobné zlevněné zboží z kategorie nezařazené sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Ducati a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Ducati najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Elektrokoloběžka Ducati Pro-II Evo, až 25 km/h, až 40 km
Právě si prohlížíte...

16990,- Kč