Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Elektrokoloběžka City Boss GV5L až 25km/h, až 35 km, bílá

Elektrokoloběžka City Boss GV5L až 25km/h, až 35 km, bílá
Elektrokoloběžka City Boss GV5L až 25km/h, až 35 km, bílá
Elektrokoloběžka City Boss GV5L až 25km/h, až 35 km, bílá
Elektrokoloběžka City Boss GV5L až 25km/h, až 35 km, bílá

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Elektrokoloběžka City Boss GV5L až 25km/h, až 35 km, bílá z kategorie nezařazené, se slevou kupte přes Chci.cz.

OKAYZískejte tento produkt se slevou z obchodu OKAY a budete spokojení s dodaným Elektrokoloběžka City Boss GV5L až 25km/h, až 35 km, bílá .

Detailní informace

Elektrokoloběžka City Boss GV5L Ušetřete čas strávený popojížděním v kolonách nebo přeplněné MHD a dostaňte se do cíle vaší cesty rychleji a pohodlněji na elektrické koloběžce City Boss GV5L v bílé barvě. Elektrokoloběžka poháněná 500W motorem vás dostane do práce, školy nebo za zábavou rychlostí až 25 km/h, na jedno nabití zdolá až 35 kilometrů a díky kvalitnímu provedení s rámem z leteckého hliníku unese až 150 kg. Zábava při jízdě po městě Dejte sbohem nekonečnému popojíždění v kolonách nebo tlačení se v přeplněné tramvaji. Užijte si rychlej...ší a zábavnější jízdy na elektrokoloběžce City Boss, která díky svému 500W bezúdržbovému motoru produkuje jízdy rychlostí až 25 km/h, zdolá i prudké kopce a ohromí skvělým zrychlením i při 100kg zátěži. Tlačítkem na přehledném displeji si přitom můžete zvolit jednu ze tří rychlostí nebo využít tempomat, který udržuje rychlost i bez stisknutého plynu. Tam i zpátky na jedno nabití Nechte se dopravit nejen do cíle vaší cesty, ale i zpátky bez obav z vybité baterie. Li-lon baterie s velkou kapacitou 15,4 Ah zajišťuje v závislosti na stylu jízdy, hmotnosti jezdce nebo venkovní teplotě dlouhý dojezd až 35 km na jedno nabití a v případě potřeby ji jednoduše dobijete během pouhých 6 až 7 hodin pomocí přenosné nabíječky z 220V zásuvky. Odolný design z leteckého hliníku Elektrická koloběžka City Boss nadchne odolným provedením s dlouhou životností, díky čemuž vám zajistí dlouhé roky provozu. Díky svému kvalitnímu provedení s rámem z leteckého hliníku unese zátěž až 150 kg a 10“ nafukovací pneumatiky s předními a zadními tlumiči se postarají o vaše pohodlí i na nerovných cestách. Spojení skládacího mechanismu a hmotnosti 22,8 kg navíc umožňuje její snadný převoz autem, vlakem nebo MHD. Kvalitní bezpečnostní prvky Díky spolehlivým bezpečnostním prvkům si můžete užít maximálně bezpečné jízdy nejen ve dne, ale i v noci. Přední světlo o výkonu 400 lumenů s dosahem 10 metrů vám ve spojení s brzdovým světlem a ambientním podsvícením spodního rámu zajistí, že vás nikdo nepřehlédne ani při snížené viditelnosti. O rychlé a bezpečné brzdění se postarají zadní a přední mechanické brzdy, přičemž přední je ještě podporována elektronickou brzdou.

Produkt je výrobek značky Neuvedeno ,distribuovaný s EAN kódem 8594192730903.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Elektrokoloběžka City Boss GV5L až 25km/h, až 35 km, bílá a další podobné zlevněné zboží z kategorie nezařazené sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Neuvedeno a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Neuvedeno najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Elektrokoloběžka City Boss GV5L až 25km/h, až 35 km, bílá
Právě si prohlížíte...

19990,- Kč