Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Elektrokoloběžka Aprilia eSR1, až 25 km/h, až 25 km

Elektrokoloběžka Aprilia eSR1, až 25 km/h, až 25 km
Elektrokoloběžka Aprilia eSR1, až 25 km/h, až 25 km
Elektrokoloběžka Aprilia eSR1, až 25 km/h, až 25 km
Elektrokoloběžka Aprilia eSR1, až 25 km/h, až 25 km

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Elektrokoloběžka Aprilia eSR1, až 25 km/h, až 25 km z kategorie nezařazené, se slevou kupte přes Chci.cz.

OKAYZískejte tento produkt se slevou z obchodu OKAY a budete spokojení s dodaným Elektrokoloběžka Aprilia eSR1, až 25 km/h, až 25 km .

Detailní informace

Elektrokoloběžka Aprilia eSR1 Užijte si rychlé a zábavné jízdy po městě na elektrické koloběžce Aprilia eSR1, která se svou nezaměnitelnou sportovní DNA značky Aprilia nadchne každého motoristického příznivce. Její 350W bezkartáčový motor produkuje jízdu rychlostí až 25 km/h, díky čemuž do cíle své cesty dorazíte rychleji než kdy dříve, potěší dojezdem až 25 km na jedno nabití a velké 10“ bezdušové pneumatiky vás zbaví starostí z defektu. Závodní duch značky Aprilia Elektrokoloběžka Aprilia eSR1 hned na první pohled nadchne každého fanouška mot...oristických závodů. Společnost Aprilia totiž při jejím návrhu využila svoje závodní zkušenosti a vytvořila koloběžku, která zaujme nejen svým sportovním designem, ale například i extrémně lehkým rámem ze slitiny hořčíku, který jí dodává hbitost, lehkost a závodní elán. Svižné jízdy po městě Uvnitř těla koloběžky se ukrývá silný 350W bezkartáčový motor, jenž je naprosto nenáročný na údržbu a zároveň produkuje živé jízdy rychlostí až 25 km/h, díky kterým se rychleji než kdy dříve dostanete do školy, práce nebo za zábavou. Na vašich cestách pak jistě oceníte i pohodlí zásluhou velkých 10“ bezdušových pneumatik s odolností proti defektu. Dojezd až 25 km Dosáhněte vždy cíle své cesty, i kdyby byl na druhé straně města. Baterie s kapacitou 280 Wh zajišťuje špičkový dojezd až 25 km na jedno nabití. Díky tomu, že je baterie vyjímatelná, navíc můžete jednu baterii využívat a druhou dobíjet, nebo si na delší cestu vzít do batohu náhradní baterii. Snadné přenášení koloběžky Lehké tělo koloběžky ze slitiny hořčíku nejenže dodává koloběžce na hbitosti, ale výrazně usnadňuje i její přenášení. Skládací mechanismus a nízká hmotnost pouhých 15,6 kg zajišťují pohodlné přenášení koloběžky v ruce nebo převážení v automobilu či MHD. Duální brzdový systém s KERS Protože bezpečí vás i ostatních účastníků provozu je nejdůležitější, je koloběžka osazena předním a zadním LED osvětlením, důležitým pro cesty za tmy nebo snížené viditelnosti. V případě překážky na cestě se pak hodí rychlé a přitom bezpečné brzdění pomocí přední elektrické a zadní kotoučové brzdy se systémem KERS.

Produkt je výrobek značky Aprilia ,distribuovaný s EAN kódem 8052870486509.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Elektrokoloběžka Aprilia eSR1, až 25 km/h, až 25 km a další podobné zlevněné zboží z kategorie nezařazené sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Aprilia a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Aprilia najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Elektrokoloběžka Aprilia eSR1, až 25 km/h, až 25 km
Právě si prohlížíte...

14540,- Kč