Elektrocentrála se solárním panelem a 2 LED žárovkami - 10 W - 12 V - 20% sleva

-20%
Elektrocentrála se solárním panelem a 2 LED žárovkami - 10 W - 12 V
1 999 2 499 1602
1 999,- Kč

Původní cena: 2 499,- Kč


Hodnocení:


Elektrocentrála se solárním panelem a 2 LED žárovkami - 10 W - 12 V z kategorie nezařazené, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Expondo a budete spokojení s dodaným Elektrocentrála se solárním panelem a 2 LED žárovkami - 10 W - 12 V .

Zlevněné zboží

Elektrocentrála se solárním panelem a dvěma 3W LED svítilnami od společnosti MSW zaručuje nezávislost na elektrické síti! Ať už při kempování, na lodi, na zahradě nebo u vás doma: S přenosnou solární elektrárnou se solárním modulem můžete jednoduše a pohodlně využívat udržitelnou energii! Kompletní balení obsahuje 10W solární článek s odpovídající baterií. Baterie popomocí 84 Wh a 7 Ah zajišťuje dostatek energie pro vaše zařízení i za špatného počasí nebo v noci. Ty můžete volitelně používat prostřednictvím dvou LED světel (každé s výkonem 3 W)..., dvou USB výstupů nebo šesti 12 V DC přípojek. Díky inteligentnímu řídicímu systému s mikroprocesorem a speciálním řídicím algoritmem a mimořádně úsporné pohotovostní funkci pracuje tento přístroj mimořádně spolehlivě a energeticky úsporně. Instalace a obsluha je přitom velmi jednoduchá a bezpečná. To zajišťuje řada ochranných funkcí, jako je ochrana proti přetížení, přebití a zkratu. Solární panel z tvrzeného skla a hliníkového rámu odolává i těm nejnáročnějším okolním podmínkám a vzdoruje větru a počasí. Vysoce kvalitní materiály a precizní zpracování zaručují dlouhou životnost solárního panelu s elektrocentrálou.

Produkt je výrobek značky Msw ,distribuovaný s EAN kódem 4062859202338.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Elektrocentrála se solárním panelem a 2 LED žárovkami - 10 W - 12 V a další podobné zlevněné zboží z kategorie nezařazené sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Msw a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Msw najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Elektrocentrála se solárním panelem a 2 LED žárovkami - 10 W - 12 V
Právě si prohlížíte... - 20% sleva

1999,- Kč