Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Žádný podobný produkt nenalezen, zkuste vyhledávač a jiná slova!

Elektrický navíječ rolet RolloTron Standard

Elektrický navíječ rolet RolloTron Standard

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Elektrický navíječ rolet RolloTron Standard z kategorie nezařazené, se slevou kupte přes Chci.cz.

FonetipZískejte tento produkt se slevou z obchodu Fonetip a budete spokojení s dodaným Elektrický navíječ rolet RolloTron Standard .

Detailní informace

V úplně novém designu se prezentuje klasika RolloTron. Díky svým jasným liniím, velkému podsvícenému displeji, moderní symbolice a vysoce kvalitnímu materiálu jej lze začlenit do moderních interiérů. Automatické rolety zákazníkům nabízí to, co očekávají - automatizované otevírání a závírání bez každodenního tahání a škubání. Automatickým navíječem pásu lze interiér jednoduše dovybavit. Jméno RolloTron představuje kombinaci pohonu a řízení rolet v jednom přístroji. Ideální jak do novostaveb, tak jako dovybavení současných řešení. Praktická pohon...ná jednotka snadno nahradí starý, manuální tahací pásek. Výkonný RolloTron se poté zapojí do sítě 230 V a může být okamžitě uveden do provozu.Technické parametryHodnotaTyp příslušenství k žaluziím (kategorie)Elektrický navíječ roletRozměr clony60,6 mm x 210,8 mm x 27 mmMíry pro vestavbu34,5 mm x 132 mm x 139 mm mmJmenovitý otáčivý moment10 NmTažná síla45 kgZpůsob montážePod omítkuRozměr, hloubka166 mmProvozní napětí230 VBarvaUltra bíláDélka popruhu7.6 mRozměr, výška210.8 mmJmenovitý výkon (W)cca. 70 WRozměr, šířka60.6 mmŠířka pásu23 mmVlastnostiUniverzálně použitelný pro všechna běžná pouzdra pásů od 36 mm šířkyTichý běh slibuje nejvyšší pohodlí díky integrované funkci soft start a soft-stopProgramovatelný - podle nastaveného času se opakuje otevírání a zavírání v 24-hodinovém cykluŘízení pomocí slunečního/soumrakového senzoruJednoduché nastavení, kdykoli možno seřídit/změnit koncový bod.Spolehlivý díky rozpoznávání překážekJednoduché přepínání mezi manuálním a automatikým ovládánímPohodlná obsluha pomocí 5-cestné navigaciVelký displej s podsvíceným symbolovými LEDŠetří energii: Stand-By režim < 0,35 W.VybaveníPro montáž pod omítkuRychlá a jednoduchá montážObsah baleníNavíječ pásu Návod k obsluze.

Produkt je výrobek značky Wr Rademacher ,distribuovaný s EAN kódem 4031909018601.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Elektrický navíječ rolet RolloTron Standard a další podobné zlevněné zboží z kategorie nezařazené sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Wr Rademacher a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Wr Rademacher najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Elektrický navíječ rolet RolloTron Standard
Právě si prohlížíte...

4987,- Kč