Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Elektrický diamant Brusič nože - 2 úrovně - 20° - Bílá - Royal Catering

Elektrický diamant Brusič nože - 2 úrovně - 20° - Bílá - Royal Catering

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Elektrický diamant Brusič nože - 2 úrovně - 20° - Bílá - Royal Catering z kategorie nezařazené, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Expondo a budete spokojení s dodaným Elektrický diamant Brusič nože - 2 úrovně - 20° - Bílá - Royal Catering .

Detailní informace

Všechny nože se časem otupí. S profesionálním nožem od společnosti Royal Catering získáte zpět sílu řezání během několika sekund. Integrované diamantové kotouče zajišťují přesné broušení ostří jednoduchých domácích nožů i nožů pro profesionální kuchyně. Spotřebič s motorem 20-W odstraňuje jen minimum materiálu, takže si můžete čepele ponechat po dlouhou dobu. . Vysoce kvalitní profesionální brousek na nože pracuje ve dvou fázích: hrubé předbroušení a leštění. Při každém použití tak získáte přesné a profesionálně nabroušené čepele. Přístroj se s...nadno ovládá i bez předchozích znalostí. Nůž jednoduše zasuňte do výřezu pro broušení. Poté jej několikrát jemně protáhněte rotujícími brusnými kotouči. Pogumovaná spodní strana elektrického brousku na nože bezpečně drží přístroj na pracovní desce. Spotřebič zaujme robustním nerezovým tělem, díky němuž je velmi stabilní a snadno se čistí. Jednotka zachycuje zemní třísky pomocí magnetu na spodní straně.

Produkt je výrobek značky Royal Catering ,distribuovaný s EAN kódem 4062859177124.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Elektrický diamant Brusič nože - 2 úrovně - 20° - Bílá - Royal Catering a další podobné zlevněné zboží z kategorie nezařazené sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Royal Catering a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Royal Catering najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Elektrický diamant Brusič nože - 2 úrovně - 20° - Bílá - Royal Catering
Právě si prohlížíte...

1899,- Kč