Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Eco by Naty Dámské vložky ECO by Naty - noční

Eco by Naty Dámské vložky ECO by Naty - noční

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Eco by Naty Dámské vložky ECO by Naty - noční z kategorie zdraví a krása, zdravotní péče, se slevou kupte přes Chci.cz.

VivantisZískejte tento produkt se slevou z obchodu Vivantis a budete spokojení s dodaným Eco by Naty Dámské vložky ECO by Naty - noční .

Detailní informace

Dámské vložky noční od značky Eco by Naty jsou vyrobené z materiálů na rostlinné bázi, jsou kompostovatelné a nejlepší volbou nejen pro vaši pokožku, ale také pro životní prostředí. Vložky jsou s křidélky v balení po 10 ks. Vhodné pro silnou menstruaci. Vložky jsou vyrobené z přírodních materiálů, které jsou kompostovatelné. P erfektní prodyšnost. V kontaktu s pokožkou je organická bavlna , vnější plášť je z geneticky neupravovaného (GM free) kukuřičného škrobu Vložky neobsahují u nežádoucí chemikálie, umělé hmoty, latex a parfémy, nejsou bělen...é chlórem, neobsahují živočišné složky a nejsou testované na zvířatech. Hlavní obal i obaly jednotlivých vložek jsou z certifikované 100% kompostovatelné fólie vyrobené z obnovitelných rostlinných materiálů Vložky se pyšní certifikací „OK Biobased“ od organizace Vincotte. Vincotte je jedna z nejvíce náročných světových neziskových organizací, která tímto potvrzuje velké množství použitých obnovitelných surovin ve výrobě vložek. Všechny produkty Naty mají také značku V-Label . Vložky jsou také testovány pro obnovitelnost surovin dle ASTM D6866. ASTM je nezávislá nezisková organizace stanovující mezinárodní standardy pro materiály, produkty, systémy a služby. Eco by Naty je švédská značka certifikovaných ekologických výrobků pro děti, ale také např. dámských hygienických potřeb či přírodní kosmetiky. Je nositelem certifikace OK biobased, V-Label a Ecocert.

Produkt je výrobek značky Eco By Naty ,distribuovaný s EAN kódem 7330933176965.

Procházet zboží z kategorie Zdraví a krása Eco By Naty, Zdravotní péče Eco By Naty.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Styl: Pro ženy
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Eco by Naty Dámské vložky ECO by Naty - noční a další podobné zlevněné zboží z kategorie zdraví a krása sleva, zdravotní péče sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Eco By Naty a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Eco By Naty najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Eco by Naty Dámské vložky ECO by Naty - noční
Právě si prohlížíte...

110,- Kč