Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Eco by Naty Dámské tampóny ECO by Naty - normal

Eco by Naty Dámské tampóny ECO by Naty - normal

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Eco by Naty Dámské tampóny ECO by Naty - normal z kategorie zdraví a krása, zdravotní péče, se slevou kupte přes Chci.cz.

VivantisZískejte tento produkt se slevou z obchodu Vivantis a budete spokojení s dodaným Eco by Naty Dámské tampóny ECO by Naty - normal .

Detailní informace

Upřednostňujete během svých dnů hygienické tampóny? Pak by vám určitě nemělo být lhostejné, z jakého materiálu jsou a které prvky je "obohacují". Konvenční tampony bohužel mohou ohrožovat vaše zdraví, protože látky v nich obsažené se sliznicí rychle šíří do organismu. Zvolte raději ekologické dámské tampony Eco by Naty - bezpečné pro tělo i přírodu! Proč dát přednost ekologickým tampónům Naty? * jsou vyrobené z organické bavlny , biologicky rozložitelné, kompostovatelné včetně obalů * neobsahují chemické látky, parfémy ani umělé hmoty, nejsou b...ělené chlórem * neobsahují živočišné složky a nejsou testované na zvířatech * obal je vyrobený ze 100% recyklovaného papíru * jsou balené jednotlivě v papírovém obalu * jsou perfektně spolehlivé a pohodlně se nosí Dámské tampóny Eco by Naty neobsahují žádné škodlivé látky, proto se nemusíte bát jejich pravidelného nošení. Jsou navržené v harmonii s ženskou pokožkou a životním prostředím. Díky jejich přírodnímu složení se snadno rozloží a vaše svědomí vůči přírodě s nimi může zůstat naprosto čisté. Nové, vylepšené tampony se skládají kompletně z organické bavlny . Jejich povrch navíc pokrývá bezpečnostní pláštík, díky kterému se vlákna z tamponu neuvolňují , a drží celý váleček bavlny lépe pohromadě. Jistě vás potěší i individuální papírové balení , které nahrazuje dříve využívaný plastový obal. Tampony Eco by Naty se teď snadněji kompostují a jejich používání je ještě příjemnější. Hygienické tampóny Eco by Naty nesou certifikaci udělenou mezinárodní nezávislou organizací GOTS (The Global Organic Textile Standard), která potvrzuje použití organické bavlny v produktech. Dále se tampóny pyšní certifikátem ICEA . ICEA je italský certifikační institut, který kontroluje a certifikuje společnosti, které své aktivity provádějí s respektem a ohledem na lidi a přírodu, obhajují důstojnost zaměstnanců a pracovníků a chrání práva spotřebitelů. Všechny produkty Naty mají také značku V-Label . V-Label je mezinárodně uznávaný, registrovaný symbol pro označování veganských a vegetariánských produktů a služeb.

Produkt je výrobek značky Eco By Naty ,distribuovaný s EAN kódem 7330933177238.

Procházet zboží z kategorie Zdraví a krása Eco By Naty, Zdravotní péče Eco By Naty.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Styl: Pro ženy
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Eco by Naty Dámské tampóny ECO by Naty - normal a další podobné zlevněné zboží z kategorie zdraví a krása sleva, zdravotní péče sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Eco By Naty a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Eco By Naty najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Eco by Naty Dámské tampóny ECO by Naty - normal
Právě si prohlížíte...

129,- Kč