DUO Wobler Spearhead Ryuki Full Chart Yamame - 4,5cm 4g

DUO Wobler Spearhead Ryuki Full Chart Yamame - 4,5cm 4g
399 399 1426
399,- Kč

Původní cena: 399,- Kč


Hodnocení:


DUO Wobler Spearhead Ryuki Full Chart Yamame - 4,5cm 4g z kategorie sport, outdoorové aktivity, rybaření, rybářská výstroj, rybářské návnady, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Chytapust a budete spokojení s dodaným DUO Wobler Spearhead Ryuki Full Chart Yamame - 4,5cm 4g .

Detailní informace

Série Spearhead Ryuki je nejznámější model značky DUO v Evropě. Woblery jsou určené především k lovu pstruhů. Ve větších velikostech je lze použit i na boleny, candáty nebo okouny. Série Spearhead Ryuki je nejznámější model značky DUO v Evropě. Woblery jsou určené především k lovu pstruhů. Ve větších velikostech je lze použit i na boleny, candáty nebo okouny. Spearheady jsou svojí konstrukcí zkonstruované, aby odolávaly silným proudům. Profil je tak úzký, aby dobře klouzal proudem. Boky jsou naopak vysoké pro větší vizuální přitažlivost. Chod w...obleru je pak typický „Spearheadovský“ s agresivní kmitavou akcí. Typická je také vyšší váha a potápivost. Kombinace tvaru těla a vysoké hmotnosti dovoluje i s poměrně malým woblerem nahazovat velmi daleko. Dokonalost spearheadů podtrhují skvělé barvy a maximálně ostré trojháčky. Nejlepších výsledky mají spearheady vedené rychlým krátkým poškubávání (twitchování). V silných proudech se také osvědčilo stejnoměrné přitahování s občasnou pauzou. Pokud máte rádi pstruhovou přívlač, stane se Spearhead Ryuki 45S hvězdou ve Vaší krabičce.

Produkt je výrobek značky Duo.

Procházet zboží z kategorie Sport Duo, Outdoorové aktivity Duo, Rybaření Duo, Rybářská výstroj Duo, Rybářské návnady Duo.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

DUO Wobler Spearhead Ryuki Full Chart Yamame - 4,5cm 4g a další podobné zlevněné zboží z kategorie sport sleva, outdoorové aktivity sleva, rybaření sleva, rybářská výstroj sleva, rybářské návnady sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Duo a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Duo najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

DUO Wobler Spearhead Ryuki Full Chart Yamame - 4,5cm 4g
Právě si prohlížíte...

399,- Kč