Duální kamera do auta MIO MiVue C588T Dual, Full HD, GPS

Duální kamera do auta MIO MiVue C588T Dual, Full HD, GPS
Duální kamera do auta MIO MiVue C588T Dual, Full HD, GPS
Duální kamera do auta MIO MiVue C588T Dual, Full HD, GPS
Duální kamera do auta MIO MiVue C588T Dual, Full HD, GPS
3 999 3 749 1109
3 999,- Kč

Původní cena: 3 749,- Kč


Hodnocení:


Duální kamera do auta MIO MiVue C588T Dual, Full HD, GPS z kategorie nezařazené, se slevou kupte přes Chci.cz.

OKAYZískejte tento produkt se slevou z obchodu OKAY a budete spokojení s dodaným Duální kamera do auta MIO MiVue C588T Dual, Full HD, GPS .

Detailní informace

Duální kamera do auta Mio MiVue C588T Protože v dnešním hektickém provozu na silnicích hrozí nebezpečí takřka na každém rohu, hodí se mít po ruce očitého svědka, který v případě potřeby poskytne důležité záznamy vašich cest. S pomocí duální autokamery Mio MiVue C588T můžete nejenže nahrávat záběry vašich jízd ve skvělém Full HD rozlišení při 30 fps pomocí vysoce kvalitního snímače STARVIS CMOS od Sony, ale se zadní kamerou MiVue T35 zachytíte i to, co se během jízdy děje za vaším vozem. Skvělý obraz i za špatných podmínek Zachyťte vaše cesty se... špičkovým kontrastem, pestrými barvami a ostrými detaily bez ohledu na to, za jakých světelných podmínek natáčíte. Kamera MiVue C588T je osazena vysoce kvalitním snímačem STARVIS CMOS od Sony, který zachycuje záběry ve špičkové kvalitě, které v případě potřeby můžete využít jako důležitý důkazní materiál. Zachyťte svoje cesty ve vysokém rozlišení S pomocí přední kamery budete moci pořizovat záběry vašich cest se všemi důležitými detaily ve vysokém Full HD rozlišení s dokonale plynulým pohybem ve 30 snímcích za sekundu. Díky 140° širokoúhlému objektivu navíc kamera zachytí mnohem větší prostor před vozem. Upozornění na úsekové měření Zejména ve velkých městech se dá čím dál častěji setkat s úsekovým měřením rychlosti. Kamera MiVue C588T nejenže zobrazuje vzdálenost a čas k rychlostní kameře, ale současně poskytuje i informaci o omezení rychlosti a průměrnou rychlost intervalu, takže budete vědět, zda vám nehrozí překročení povolené rychlosti. Upozornění na radary pomocí GPS Ušetřete si svoje peníze na něco lepšího, než je placení pokut za překročení povolené rychlosti. Autokamera Mio vám pomocí vestavěné GPS a bezplatné aktualizaci databáze rychlostních radarů dá dopředu vědět o blížícím se radaru, takže budete moci ubrat nohu z plynu. * Upozornění na bezpečnostní kamery a rychlostní radary nejsou aktivní ve Francii, Německu, Rumunsku, Švýcarsku a Turecku. Nahrávání i po zaparkování vozu K poškození vozu často dochází na parkovištích. Díky parkovacímu režimu s nejmodernější technologií detekce pohybu ale dokáže kamera MiVue C588T sbírat důležité důkazy i ve chvíli, kdy nejste ve voze. Nutné je však dokoupit příslušenství pro trvalé napájení, například SmartBox III.

Produkt je výrobek značky Mio ,distribuovaný s EAN kódem 4713264286221.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Duální kamera do auta MIO MiVue C588T Dual, Full HD, GPS a další podobné zlevněné zboží z kategorie nezařazené sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Mio a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Mio najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Duální kamera do auta MIO MiVue C588T Dual, Full HD, GPS
Právě si prohlížíte...

3999,- Kč