Duální kamera do auta MIO MiVue C420 Dual, Full HD

Duální kamera do auta MIO MiVue C420 Dual, Full HD
Duální kamera do auta MIO MiVue C420 Dual, Full HD
Duální kamera do auta MIO MiVue C420 Dual, Full HD
Duální kamera do auta MIO MiVue C420 Dual, Full HD
2 689 2 689 735
2 689,- Kč

Původní cena: 2 689,- Kč


Hodnocení:


Duální kamera do auta MIO MiVue C420 Dual, Full HD z kategorie nezařazené, se slevou kupte přes Chci.cz.

OKAYZískejte tento produkt se slevou z obchodu OKAY a budete spokojení s dodaným Duální kamera do auta MIO MiVue C420 Dual, Full HD .

Detailní informace

Duální kamera do auta MIO MiVue C420 Dual Jste často na cestách? Pak jistě víte, že nebezpečné situace hrozí doslova na každém rohu. Pro každý případ se hodí mít po ruce důležitého očitého svědka v podobě autokamery Mio Mivue C420 Dual, která vám během jízd pomůže nahrát nejen situaci před vámi ve vysokém Full HD rozlišení při 30 fps, ale díky zadní kameře pokryje i prostor za vaším vozem. Při detekování náhlé změny pohybu nebo nárazu pomocí G-senzoru navíc uzamkne pořízený záběr proti přepsání. Vaše cesty ve vysokém rozlišení Zachyťte každý de...tail vaší cesty ve vysokém Full HD rozlišení s dokonale plynulým pohybem při 30 snímcích za sekundu. Kamera díky tomu zaznamená i ty nejmenší detaily včetně SPZ vozidel a pomocí 135° širokoúhlého objektivu zachytí větší prostor před vozem. Záběry v mimořádné kvalitě Při hledání viníka nehody je každý detail nesmírně důležitý. Díky tomu, že je autokamera Mio osazena špičkovým 2M senzorem, se postará o zachycení vysoce kvalitních videozáznamů vašich cest, bez ohledu na okolní osvětlení. Zadní kamera Mivue T20 Protože během vašich jízd je důležité vědět i to, co se děje za vaším vozidlem, je součástí balení i zadní kamera Mivue T20. Ta díky tomu, že zachycuje situaci za vozem, poskytuje dodatečnou ochranu. Automatické uložení záznamu Protože o ty nejdůležitější videozáznamy nechcete přijít, je autokamera Mivue C420 vybavena 3osým G-senzorem. Ten při detekci náhlé změny pohybu nebo nárazu automaticky uloží pořízené záběry proti přepsání a důležitý záznam tak budete mít vždy po ruce. Jednoduché použití Velkou výhodou autokamery Mio je její jednoduché použití. Stačí vložit SD kartu (není součástí balení), připojit ji ke zdroji napájení ve vozidle a po nastartování motoru začne kamera automaticky nahrávat.

Produkt je výrobek značky Mio ,distribuovaný s EAN kódem 4713264286115.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Duální kamera do auta MIO MiVue C420 Dual, Full HD a další podobné zlevněné zboží z kategorie nezařazené sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Mio a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Mio najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Duální kamera do auta MIO MiVue C420 Dual, Full HD
Právě si prohlížíte...

2689,- Kč